Uppladdningsläger Tofta Gård

Den 8-10 juli samlades de tre juniorlandslagen för uppladdning på Tofta Gård på Orust

Sanna om lägret

Junior-VM står ju närmast på agendan!

Mer info om vad vi gjorde där följer.

Jag vill bara framföra mitt stora tack till Mia och Hans Johansson på Tofta Gård för att vi fick komma dit och t o m få ett delvis sponsrat uppehälle. Allt var helt perfekt, och vi hade optimala förutsättningar för att kunna göra det vi ville.

Att på ett juniorläger dessutom trakteras med gourmetmat är inte något man är van vid…

Ett tack också till Bohuslän-Dals BF som ordnade och sponsrade en tävling fredag kväll där U26 fick sitt självförtroende stärkt med en överlägsen seger (nåja, ett par IMP i alla fall…) och övriga spelade en IAF-tävling. Man tog ut en startavgift av bohuslänningarna som sedan skänktes till Truppfonden, tack för det också!

Hans dragning om det ”utvecklande samtalet” var lika professionellt som uppskattat! Vi har alla något att lära av detta med att lyssna…

Ni som varit på Tofta Gård och vet hur fantastiskt det är, och ni som litar på mig att det är så, kan göra mig en tjänst genom att gå in på Svenska Turistföreningen och rösta på STF-Tofta Gård Orust!

Jag rekommenderar varmt ett besök på Tofta Gård: läget, boendet, bemötandet och inte minst maten garanterar en upplevelse utöver det vanliga! Eftersom det finns bridgebord kan en bra idé vara att ordna en klubbresa dit (det blir ni i såna fall inte först med att ha gjort).

Vi i truppen är priviligierade att ha vänner som Hans och Mia! Fast maten inte är helt smält ännu hoppas jag få komma tillbaka någon gång!

Tack!
Martin