Rikslägret dag 2

Långfredagen börjar närma sig sitt slut (?) men ännu är det flera tappra juniorer som fortfarande sitter och spelar bridge här i Falkenberg, trots ett fullspäckat schema.

Infosida

08:30 var det väckning för de flesta och frukostbuffé. Två av de juniorerna från Skottland hade dock missat tidsförskjutningen och testade att gå upp vid 09:15 istället.

09:30 var det meningen att dagens första tävling skulle börja men juniorer är ju inte kända för att vara i tid så det blev först 09:40 som lägrets första partävling, IAF:en, kunde starta. Det kämpades fram till lunch och till slut stod Donald Makillop och Allan Norman Otman Farha som vinnare. Grattis!
Fullständigt resultat.

Det blev sedan dags för lunch och efter det var det mer bridge på schemat; nämligen en goulash-tävling. För er som inte vet vad det är så är det helt vanlig bridge men med oerhört svitade händer. Det är inte ovanligt att plocka upp 6-7-fördelning på minst 5-6 givar… Tror det var 3 storslammar som stod på korsstöld för att båda händerna hade 6-7 Bigsmile Vinnare där blev Fredrik Axelsson och Hanna Willart - snyggt kämpat! Fullständigt resultat

Efter goulashen stod det mer fysiska aktiviteter på schemat och delar av gruppen åkte iväg för att rida på islandshästar. För många var det första gången på häst men trots det lyckades alla ta sig ut i skogen för en lite längre tur. Andra halvan av gruppen stannade kvar i bollhallen och spelade fotboll och spökboll. Efteråt blev det middag som följdes av bowling.

Det leder oss fram till nu. Klockan är 22:11 och vi kör en liten KO-turnering med sex lag. Det betyder att endast fem juniorer dukat under för sömn, vi får se hur många som sitter kvar om en timme eller två.

//Erika, Kicki, Daniel