Det var sega juniorer och ledare som vaknade till den soliga torsdagsmorgonen. Lägrets sista natt brukar innebära mindre sömn då den annalkande hemfärden innebär att vänner skiljs åt till nästa gång.

Morgonen startade efter, i vissa fall, några få timmars sömn. Efter frukost var det dags för lagtävling med, av ledningen, ihopsatta lag där alla lag skulle mötas två gånger under dagen.

Den 17 spelare starka juniorskaran samlades på Kinnagården en bit utanför Varberg idag för att delta i årets upplaga av Rikslägret. BK Albrekts arrangerar tillsammans med ledarna Björn Sörling och Anders Strömberg.

Glöm inte att anmäla era juniorer till Rikslägret under höstlovet.

På Kinnagården utanför Varberg erbjuds tre dagar fullmatade med bridge och andra aktiviteter till alla juniorer.

Sista anmälningsdag på lördag, 20 oktober.

Under höstlovet är det dags för riksläger igen, även denna gång bär det av till Kinnagården utanför Varberg.
Här erbjuder vi tre dagar fullmatade med bridge och andra aktiviteter till alla juniorer.

Samarbetspartners

Erik Hansson blev intervjuad i finsk radio, länk till intervjun och texten med fotografierna det pratas om finns på finska på

Juniorkommittén har tagit fram en ny folder för juniorrekrytering i A5 format.

Våra svenska juniorlandslag har bara sedan 2010 erövrat hela 19 medaljer av olika valörer vid EM och VM tävlingar. Vi är just nu regerande mästare i såväl Europa som Världen i både U21 som U26.

I söndags den 26 augusti gick anmälningstiden för 2018 års upplaga av JSM par ut.

Det är dags att sammanfatta JVM 2018.
10 dagar med bridge från morgon till kväll för våra juniorer och för oss som följt spelet från Sverige har det ibland inneburit arla morgonstunder för att kunna följa morgonmatchen kl: 04.00.

Sidor

Subscribe to Nyheter