Om Hasslövs BK

Hasslövs BK startade verksamheten 2009 och har som mål att arrangera trivsam bridge i Hasslövs bygdegård. Vi har mellan 22 och 30 par som återkommande spelar med oss.

Vi har också som mål att rekrytera nya spelare samt vidareutbilda våra medlemmar.

Medlemsavgiften är f.n. 310 kr/år. Avgifterna betalas samlat in till FSB under juni-juli varje år.

Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas stödmedlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som
medlemskapet i hemmaklubben. Att vara stödmedlem i Hasslövs BK kostar 50 kr/år och det löser man på klubben

Vi uppmuntrar alla våra medlemmar och stödmedlemmar att hjälpa till som funktionärer en torsdag var 6:e vecka.

• 50 kr för medlem i klubb ansluten till FSB. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.
  • 90 kr för spelare som ej är medlem i klubb ansluten till FSB.
  • Vid simultantävlingar debiterar FSB en extra avgift om 10 kr. Denna avgift står Hasslövs BK för för sina medlemmar och
    stödmedlemmar.

Tävlingskvällar

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 5 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta
  • Vi har alltid jourspelare, om inte annat anges i inbjudan. Är du ensam ska du vara på plats senast 15 minuter innan start. Jourspelaren parar i första hand i hop de spelare som inte har någon partner. Blir det ojämnt antal spelare en kväll så står vår jourspelare över.

• Vi rekommenderar användning av stopp- och alertkort. Regler för detta hittar Du på Svensk Bridges hemsida. Där kan Du också hitta information om tävlingsformer, handicapregler, mästarpoäng m.m.