Om Hököpinge BK

Välkommen till Hököpinge Bridgeklubb ( Hokbk@comhem.se ).

Vi har

• För dagen speldag Tisdagar 18.30 ,på plats senast 18.15
  • partävlingar för såväl rutinerade spelare som Dig som är ny och intresserad av att tävla

Här serveras kaffe, om ni önskar tilltugg får ni själva ta med.

Medlemsavgiften är f.n. 100 kr/år . 350 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (FSB) och
Skånes Bridgeförbund. Avgifterna betalas samlat in till FSB under juni-juli varje år.

Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas stöd(sido)medlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som medlemskapet i hemmaklubben.

• F.N. 40 kr för medlem i klubb ansluten till FSB. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.
  • 80 kr för spelare som ej är medlem i klubb ansluten till FSB.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 15 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta på utsatt tid.

• Då vi har begränsad plats kan vi ta emot högst 20 par. Vill Du vara säker på att få spela måste Du föranmäla dig till Göte Jönsson 0702010744.