Klubbnyheter

DM/SM-lag. Sista speldatum är 11/4. Genomförs online på BBO.
DM-par, DM-veteran, DM-dam och DM-mix tillika kval till SM skall spelas senast 30/5 och kan anordnas online om man önskar. Vi har klarat av DM-mix.
Läs vidare

Tredje ronden av Lagserien BBO omg 2 är nu spelad.

I div 1 håller Lag Henriksson ledningen ca 7 VP före Elingmark som i sin tur är 5 VP före Wickström på 3:e plats och Landet sladdar lite. Läs mer

Lagserien BBO omg 2 pågår. Resultat kan ni se genom att klicka på denna text. Därefter på länkarna nedan.

Efter en hård match slutade finalspelet mellan ledande Henriksson och 2:an Andersson med seger för Andersson och också totalseger. Grattis! Läs mer!

Lagserien är som alla känner till under omstöpning. Som läget är nu så kan vi inte starta fysiskt spel under våren heller.
Vi lägger därför Lagserien i tillfällig karantän och hoppas att vi kan starta om till hösten. Läs vidare.

Lagserien 2020-2021 spelas på BBO
Resultat av omgång 1 ser ni genom att klicka på länkarna nedan.

Allsvenskan som normalt går september till oktober är 2020 inställda och kommer att i div 3 spelas som Onlinesvenskan i lottade 6-lagsserier, med spelperioder från 15 januari till 31 maj 2021.

Distriktets tävlingsledare Jan-Olof Henriksson med bistånd av Bengt Lindskog och Tom Wickström har nu fått igång Lagserien på BBO!

Ika Forsberg och Per Hult avgjorde till slut efter en tidvis jämn kamp där ledarna skiftade flera gånger, segern blev till slut komfortabel med 17 poängs marginal till silvermedaljörerna Ylva Rosvall och Tom Wickström.

Sidor