Klubbnyheter

Andra omgången och andra ronden av Lagserien är nu spelad.

Coronaligan Januari har nu startat. Resultat av första ronden kan ni se genom att klicka på denna text. Därefter på länkarna nedan.

Efter en hård match slutade finalspelet mellan ledande Henriksson och 2:an Andersson med seger för Andersson och också totalseger. Grattis! Läs mer!

Lagserien är som alla känner till under omstöpning. Som läget är nu så kan vi inte starta fysiskt spel under våren heller.
Vi lägger därför Lagserien i tillfällig karantän och hoppas att vi kan starta om till hösten. Läs vidare.

Årets lag serie spelas på BBO
Ni kan följa resultaten genom att klicka på länkarna nedan.

Allsvenskan som normalt går september till oktober är 2020 inställda och kommer att i div 3 spelas som Onlinesvenskan i lottade 6-lagsserier, med spelperioder från 15 januari till 31 maj 2021.

Distriktets tävlingsledare Jan-Olof Henriksson med bistånd av Bengt Lindskog och Tom Wickström har nu fått igång Lagserien på BBO!

Ika Forsberg och Per Hult avgjorde till slut efter en tidvis jämn kamp där ledarna skiftade flera gånger, segern blev till slut komfortabel med 17 poängs marginal till silvermedaljörerna Ylva Rosvall och Tom Wickström.

Lagserien, som är Gotlandsbridgens viktigaste tävling är under omstöpning.
Pga pandemin avslutades förra säsongen utan att serien kunde slutföras och kunde heller inte startas till denna säsong. Läs vidare.

Sidor