Glöm inte medlemsavgiften

Har du av någon anledning inte fått, har förlagt ditt inbetalningskort för medlemsavgiften, eller gjort ett klubbyte med annan avgift, kommer här en beskrivning på hur du går till väga för att betala.

Hur mycket ska jag betala?

Är du osäker på vilket belopp du ska betala kan du gå in på
medlem på nätet och söka upp din klubb. Ovanför alla medlemmar finns information om klubben med bl a klubbavgift, där står vilket belopp som gäller för just din klubb. Den informationen finns även under ”Mina sidor”, förutsatt att man är inloggad.

Är du osäker på om du har betalat kan du i medlemslistan, på samma sida, se om det står Medlem: Ja för betalt eller Nej om man inte har betalat.

Betalar du via internet?

Då behövs inte något inbetalningskort.
Här finns 2 alternativ:

  1. Betala aktuellt belopp till BG 373-3482. Skriv namn och medlemsnummer i meddelanderutan. Utan medlemsnummer kan inte betalningen registreras, den läggs då på ett observationskonto tills någon efterlyser den. Kom ihåg att meddela ev klubbyte till kansliet, mellan 16 september och 14 juni krävs även godkännande från klubbarna.

  2. Om du ska vara medlem i samma klubb som tidigare år kan du även höra av dig till kansliet via e-post kansliet@svenskbridge.se eller telefon 019-277 24 80 och få det OCR-nummer som stod på din faktura. Betalning ska då göras till BG: 898-6523

Betalar du genom att skicka in räkningar via BG?

Om du inte har något inbetalningskort går det bra att skriva ett eget.
Skriv medlemsavgift för namn och Midnummer i meddelanderutan.
Betalningsmottagare: Svenska Bridgeförbundet
BG 373-3482

Alternativ

Fråga din klubbs kassör om du kan betala direkt till honom/henne, så kan han/hon be kansliet dra medlemsavgiften från klubbens ruterkonto.

Medlemsavgiften betalas en gång per spelår och gäller från 1 september - 31 Augusti. Samma summa betalas oavsett om man betalar 1 september eller 1 mars.

Fr o m 15 juni får man de sista månaderna ”på köpet” och medlemsavgiften gäller även för påföljande spelår.

Utöver den personliga medlemsavgiften betalar klubbarna en rörlig administrativ avgift.
Mer om detta kan du läsa på denna sida