Klubbnyheter

Nu har höstmörkret börja nalkas och av sommarvärmen är det allt mindre kvar. Då passar det ju bra med bridge - och det finns det många möjligheter till att delta i.

I slutet av augusti kördes de två första utbildningstillfällene för Generationsbridgen. Deltog gjorde drygt 50 deltagare varav hälften var i åldern 8-17 år. Nu fortsätter vi på söndagar kl 16 med start nu på söndag (24/9).

Nu när sommarvärmen äntligen har kommit till stan börjar det bli dags att planera in höstens tävlingskalender.

Årsmötet inför säsongen 2017-2018 kommer att ske torsdagen den 28 september med start kl 18.00.

Det finns svårighet att få juniorer att börja spela bridge. För att utveckla bridgen bland yngre spelare kan vi mor- och farföräldrar motivera våra barnbarn. Ta med era barnbarn från 9 år och uppåt till en snabbkurs i bridge med start den 24 augusti kl. 17.45 – 20.45 med fortsättning den 26 augusti kl. 10.00 – 14.00. Kursen kommer att formas och ledas av Arne Larsson.

Årets upplaga av DM-par vanns utav Anders Brunzell - Jim Nielsen, tvåa Ronny Ovesson Ejnell - Jan-Erik Åsmo och trea blev Robert Bäck - Börje Dahlberg.

Resultat

Här kan ni följa DM-parkvalet, som kommer med någorlunda reguljära uppdateringar.

Men före festen blir det en bridgetävling över 30 brickor med start kl 15 där priser delas ut till bästa klöver-, ruter- och hjärterpar. Därefter (ca kl 19) blir det middag med dryck.

Lördagen den 11 februari avgjordes säsongens distriktsmästerskap för dam-par. Efter 44 brickor vann Sara Blom och Kristina Edeland på låga 54,25%.

Hej bridgespelare,

Nu har vårens bridgespel kommit igång och vårvärmen närmar sig så sakteliga. Här kommer en liten påminnelse för vad som kommer inom den närmsta tiden.

Sidor