Månadens lirare maj - Mikael Rimstedt

Mikael Rimstedt, Harplinge BK, nådde sitt uttalade mål och blev månadens Funbridgelirare i maj!

Mikaels kommentar:

Jag vill dedikera mitt tacktal till Per-Ola som gjorde en stark insats att hänga på mig i toppen så länge.
Jag har lyckats knipa åt mig ca 0 mästarpoäng i samtliga IMP tävlingar och tyckte att det var ett rimligt handicap, trots det var han aldrig riktigt nära att jaga ifatt mig Wink
Det var till och med så jämnt i slutspurtsveckan att en dag gick jag upp i ledning på 20-brickors på tävlingen ganska tidigt på dagen. Då väljer Per-Ola att ringa in diverse klubbspelare som polacker (se bild) för att smita ifatt mig i tabellen.

Trots alla fulknep blev isen tyvärr lite för hal i Bromölla och fortfarande kunde inte Per-Ola jaga ifatt undertecknad. Då fick han ta till nästa knep och ringa in sin diciplinnämndskollega i Dubai som lyckades smita före i en 12-brickors tävling när det var ca 20min kvar på speltiden (och då är klockan 05:40 i Sverige!!).

Vi får se om Per-Ola hittar något tredje knep för att ta tillbaka sin månadstitel… för MickeRim har bara börjat sin bronspoängssamlande! Wink

Maj 2020

  1. Mikael Rimstedt, 666 bp
  2. Per-Ola Cullin, 657 bp
  3. Tobias Törnqvist, 350 bp
  4. Robert Bäck, 339 bp
  5. Niklas Andrén, 285 bp

Förutom några bronspoäng är belöningen till vinnaren två spelkuponger vid Bridgefestivalen i Örebro v.31. Frispelen hämtas ut i informationsdisken under festivalen i Örebro.
Då årets festival är inställd kan kupongerna istället hämtas ut under Bridgefestival v31. 2021.

GRATTIS!