Veckans lirare - Niklas Andrén

Niklas Andrén från Lunds BK blev veckans lirare på Funbridge v.18.
Nu har både Niklas och hans partner i allsvenskan, Daniel Gustafsson, blivit veckans vinnare på Funbridge. En bra utmaning mellan spelare så här i coronatider Smile

Niklas egna kommentarer:

Jag har spelat rent otroligt många givar med BBOs robotar genom åren, men någon gång i vintras tröttnade jag på det. Det är kanske roligt att lura en dator på samma sätt 122 ggr, men helt plötsligt, den 123e gången, skänker det ingen glädje längre.

En kompis, min bridge partner Daniel i allsvenskan, tipsade mig om funbridge, men jag var tveksam. Lura stendumma datorer igen? Men dessa är betydligt vassare, så jag finner viss glädje i det, i synnerhet då jag lyckas lura dem. Sedan finns det ju ingen livebridge att tillgå, så vill man öht spela har man inte så mycket att välja på.

Häromveckan hittade jag ett gammalt deklarationskort. På det stod det ”Mot spärröppningar: SD mot Carbonnier/Tjärnemo, annars UD”. Det påminde mig om hur mycket roligare riktig bridge är, så hoppas att vi ses vid de gröna borden snart.

Vecka 18 … 27 April-3 maj

  1. Niklas Andrén, 158 bp
  2. Peter Ventura, 143 bp
  3. Mikael Rimstedt, 106 bp
  4. Robert Bäck, 106 bp
  5. Tomas Andgren, 83 bp

Resultat dag-för-dag

Förutom några bronspoäng är belöningen till vinnaren en spelkupong vid Bridgefestivalen i Örebro v.31.
Frispelen hämtas ut i informationsdisken under festivalen i Örebro.
Om festivalen p.g.a. Coronans framfart inte skulle genomföras detta år kan biljetten istället hämtas ut under Bridgefestivalen 2021.

GRATTIS!