Resultat från de första Funbridge-tävlingarna

Resultat från de första tre Funbridge-tävlingarna har nu skickats från Funbridge till SBF. Topp-3 och fullständigt resultat hittar du längst ned på denna sida. Detta gör också att du kan se resultatet på dina egna Mina sidor på denna hemsida.

För tillfället visas Funbridge-alias i resultatlistan och inte namn i klartext. Namnet bakom aliaset går dock att få fram genom att klicka på spelaren för att visa privatprotokollet. Sedan klickar man på spelaren igen för att gå till spelarens Mina sidor och där se namnet i klartext.

De alias som inte är klickbara från privatprotokollet har inte angett midnummer, det kan bero på att de inte är medlemmar ännu eller är utländska spelare.

Mästarpoäng från SBF-sidorna kommer att beräknas och publiceras i slutet av nästa vecka (ca 13 mars). Fram tills dess kommer ni att se poängen ifråga på Funbridge-sidorna.

Ur rent bridgeperspektiv förekommer lite ”lustigheter” i resultatet som helt och hållet är Funbridge-relaterat. Till exempel visas medel med en uppsjö decimaler. Toppen på brickorna är inte densamma. Icke-spelade brickor ger -32000 poäng och följaktligen botten på brickan. Ackumulerad poäng ser egendomlig ut då botten på brickan i så fall är delad och därför inte ger noll poäng. Och så vidare.

Alla dessa punkter beror helt och hållet på hur Funbridge har valt att beräkna bridgetävlingar. Formellt sett gör Funbridge fel, men vårt jobb är enbart att visa beräknade resultat, inte rätta till hur de gör sina beräkningar.

Resultat

Visa alla resultat

Söndag 1 mars

PlacNamnKlubb%
1Pocken12372,15
2Kbertheau71,66
3jnb197468,99
Visa hela resultatlistan … med totalt 541 spelare
 

Måndag 2 mars

PlacNamnKlubb%
1Beven67,68
2Boss Karlstad65,10
3tomas5264,44
Visa hela resultatlistan … med totalt 78 spelare
 

Tisdag 3 mars

PlacNamnKlubbPoäng
1Pocken12356
2Annc1046
3Linnea Edlund41
Visa hela resultatlistan … med totalt 75 spelare