Forum » Inbjudningar till tävlingar, bridgeveckor och bridgeresor » Bridgefestival Las Palmas 9 - 16 oktober Obs! Finns två!

Bridgefestival Las Palmas 9 - 16 oktober Obs! Finns två!

14 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Suzanne Lemborn
Bild för Suzanne Lemborn
Bridgefestival Las Palmas 9 - 16 oktober Obs! Finns två!

Hej!
Jag har lagt ut information om denna Bridgefestival i forumet ”Inbjudningar…” men om det nu inte skulle uppmärksammas så gör jag en blänkare om att ni som är på väg att boka tittar där först. Den inbjudan som Carina har lagt ut är alltså inte den som ”vi” brukar åka på Cool .

Hörde att det var förvirrat:)
Kram Suz

Bo Gullefors

Suzanne Lemborn skrev:


Hej!
Jag har lagt ut information om denna Bridgefestival i forumet ”Inbjudningar…” men om det nu inte skulle uppmärksammas så gör jag en blänkare om att ni som är på väg att boka tittar där först. Den inbjudan som Carina har lagt ut är alltså inte den som ”vi” brukar åka på Cool .

Hörde att det var förvirrat:)
Kram Suz

Du har säkert hört rätt, förvirringen är stor! Annonsering för tre bridgeresor till Las Palmas i oktober. Det finns även andra bridgeresor i oktober, t.ex. till Albanien, Mallorca, Gardasjön, Kroatien (eller är det kanske i september?) eller varför inte bridgekryssning på Ålands hav? Ska verkligen Bridgeförbundets Forum ”Allmänna diskussioner” vara ett forum för gratisannonser för de som arrangerar Bridgeresor/bridgefestivaler?
Vilket intresse har det för bridgespelare i Sverige att få veta vilka bridgeresor ”vi”, dvs. Suzanne Lemborn med sällskap, brukar åka på?
I Forumregler står att ” § 2.3 Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne, . .”. Vidare finns ”§ 4 Marknadsföring och försäljning. Forumet får inte användas för att skapa eller sprida marknadsföring för egen eller andras verksamhet.”
Det kanske finns moderatorer, men de ingriper sällan då de som skriver i regel håller sig till de Forumregler som finns. Annonsering för bridgeresor hör inte hemma i ”Allmänna diskussioner”! Låt inte Forum bli en reklampelare för företag som säljer bridgeresor eller bridgematerial eller annat som hör bridgen till! Låt alla företag annonsera på lika villkor på de platser de betalar för!

Stefan Andersson

Håller med till 100 %. Låt dem annonsera hos Ventura.

Suzanne Lemborn
Bild för Suzanne Lemborn

Hej!
Ber verkligen om ursäkt om jag upprört och inte respekterat de regler som gäller. Ska erkänna omedelbart att jag faktiskt inte hade en aning om att jag inte fick använda ”Allmänna diskussioner” till att göra en blänkare om detta…
Jag har lagt ut information om festivalen i sin helhet på forumet ”Inbjudningar till tävlingar, bridgeveckan och bridgeresor” vilket jag då antar är korrekt? Men mitt inlägg där hamnade inledningsvis långt ner i listan dvs långt ifrån den andra så därför ansåg jag mig tyvärr nödd att göra en blänkare här för att uppmärksamma detta… Ber om ursäkt. Hade verkligen inte en aning om att det var fel. Bad Carina flytta upp mitt inlägg där - så nu är kanske blänkaren onödig…

När jag ändå håller på så kan jag bekänna att jag tidigare också använt detta forum felaktigt för att uppmärksamma om t.ex. Falkenbergs bridgevecka. Visserligen har jag lagt ut infon under inbjudningar då också men har fått uppfattningen att gemene man inte alltid tittar där och när nya inlägg dessutom inte alltid hamnar högst upp så blir man lite orolig över att informationen kanske inte når fram.?!

I ett litet försök till förklaring av mitt tilltag så är det så att Bridgefestivalen i Las Palmas inte är en arrangerad bridgeresa utan var och en bokar sitt så därför var det viktigt att reda ut datumen både för de som ingår i ”mitt” sällskap men även för alla övriga svenskar som deltagit i denna festival i många herrans år… Försökte bara hjälpa till. Det är så tråkigt när det blir fel.

Men! Nu vet jag! Ber om ursäkt.
Mvh Suz

Erik Gulliksson
Bild för Erik Gulliksson

Tack Suz!!

Du har precis sparat 8 000:- åt mig ty jag var precis på väg att boka till ”fel” tävling. Skönt att det finns människor som bryr sig och att dem ger med sig information som gagnar mer än stjälper!!

Mot Miguel och Las Palmas!!

C’mon Lads!

Håkan Johansson

Tänkte skriva nåt liknande som Erik även om jag inte var i bokningssvängen. Det gnälls mycket i onödan över strunt.
Heja de som försöker hjälpa till.
Heja Suz.

Michael Lemborn
Bild för Michael Lemborn

Hola

Pär Ol-Mårs
Bild för Pär Ol-Mårs

Även om Suz inte gjorde set själv bör det klarläggas att hon inte har något att göra med arrangemanget av denna Spanska bridgevecka.
Tack för att du klargjorde detta så att vi Svenskar som brukar åka till denna tävling hamnar rätt. Heart

Mats Pettersson

RÄTT TÄVLING! Olyckligt att det går 2 tävlingar i Las Pas samtidigt, men för ordningens skull bör framhållas att den officiella tävlingen den 7-13 oktober, arrangeras av Spanish Federation och Canaria Asociacion de Bridge med TL Luis Oliviera Portugal. Övrig tävling är inte med i förbundet. Med vänlig hälsning Mats Pettersson.

Suzanne Lemborn
Bild för Suzanne Lemborn

Alltså ”Rätt tävling” som du skriver är ju den som arrangerats av en lokal arrangör alla tidigare år. Den festivalen som du själv, Mats, deltagit i många år och den som svenskar som åkt tidigare deltagit i. Den här ”nya” festivalen som arrangeras av Federation i år har alltså inte funnits tidigare - den är ny. Om den är fel eller rätt vet inte jag Smile ha ha Det verkar i alla fall som om Federation vill ta över Smile Något oense måste de i alla fall vara eftersom de kör nästan parallellt . Lite löjligt tycker jag. Typiskt… ledsamt om det innebär att de tar död på båda Crying
Mvh Suz

Lars Nilsson
Bild för Lars Nilsson

Heja Suz!

Erik Gulliksson
Bild för Erik Gulliksson

Enligt min mening så har Rektorskan rätt …… i vanlig ordning Yes

Mats Pettersson

Nja Suz! Las Palmas Bridge Festival startades 1963 av Gomez Diaz och hans prinsessa från St Petersburg och därefter av bröderna Rocca allt i Canaria Asoc regi ( Kurt Abrahamsson Sthlm kan rådfrågas). Då brodern sorgligt fick Alzheimer, tog Mr Miguel över 2017 o 2018. Jag har gjort reklam för de tävlingarna trots jag inte varit där! Naturligtvis spelar man var man vill, men enligt Canaria Bridge Asoc var man först med Inbjudan! Ciao/ Mats. Till Lars - det ligger i tiden man håller på damerna (sweat)!

Tomas Brenning

Då har vi etablerat att det finns två festivaler på Las Palmas. Flera gånger. Nu har den tråden flyttats dit där den hör hemma, nörmare bestämt under inbjudningar.

Logga in för att kommentera