Forum » Inbjudningar till tävlingar, bridgeveckor och bridgeresor » Bridgefestival Las Palmas 9 - 16 oktober Obs! Inte samma som nedan!

Bridgefestival Las Palmas 9 - 16 oktober Obs! Inte samma som nedan!

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Suzanne Lemborn
Bild för Suzanne Lemborn
Bridgefestival Las Palmas 9 - 16 oktober Obs! Inte samma som nedan!

Hej!
Det blir förvirrat då det arrangeras två olika Bridgefestivaler som anordnas med överlappande datum i Las Palmas i oktober. De kommer tydligen inte överens men detta bryr vi oss inte så mycket om.
Den festival som jag och många andra svenskar deltagit i de senaste åren arrangeras av Miguel och har tidigare spelats på Hotel Concorde. I år har han bytt spelplats till ett bättre ställe (BEAUTIFUL HOUSE IN CIUDAD JARDIN, PASEO DE CHIL 228) ca. 15 min. resa och skriver så här:

”BUS FREE FROM HOTEL CONCORDE AND RETURN
17.00 FROM HOTEL CONCORDE ALL DAYS
21.30 RETURN
INSCRIPCIONS IN WEB SITE :BRIDGELASPALMAS.ES
ESPECIAL OFERT IN HOTEL CONCORDE: RESERVE BRIDGE WITH LIZETH PHONE: +34 928262750”

Han kommer också precis som förra året att arrangera en bridgetävling med mingel och mat på det vackra hotellet i Maspalomas sista helgen.

Så blanda inte ihop det:) Vi börjar onsdag 9 oktober!

Ryzzard är TL! Länk till Bridgefestivalens hemsdia
Kram Suz

Mats Pettersson

Rätt Tävling! Olyckligt att det går 2 tävlingar samtidigt i Las Palmas, men för ordningens skull, bör framhållas att den officiella tävlingen den 7-13 oktober arrangeras av Spanish Federation och Canaria Asociacion de Bridge med TL Luis Oliviera Portugal. Övrig tävling är inte med i förbundet. MVH Mats Pettersson.

Logga in för att kommentera