Forum » Inbjudningar till tävlingar, bridgeveckor och bridgeresor » Uppsalabridgen inbjuder till Fyris Mixed-lag - lördag 26 maj

Uppsalabridgen inbjuder till Fyris Mixed-lag - lördag 26 maj

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Linnea Edlund
Bild för Linnea Edlund
Uppsalabridgen inbjuder till Fyris Mixed-lag - lördag 26 maj


Dags igen för Uppsalas trevligaste bridgetävling!

Vid 16 lag eller fler spelas tävlingen som Gröna Hissen, med en ronds fördröjning. Det innebär att man möter lag som ligger ungefär på samma plats i totalresultatet. Ca 50 brickor spelas.
Tävlingsledare är den fantastiske Ryszard Sliwinski!

Laget får bestå av max 6 spelare, i varje match spelar två mixade par.

Lag där minst hälften av deltagarna har max ruternål(kretsmästare) får 200 kr rabatt på startavgiften. De är också med och tävlar om ett särskilt pris!

Efter tävling anordnas en grillmiddag för de som är intresserade, kaptenen kommer att kontaktas för intresseanmälan. Lunch och fika finns till försäljning i lokalen.

Frågor och funderingar? Hör av dig till Linnea Edlund, 0702-25 26 16 eller per e-post, linnea.edlund@gmail.com eller ställ din fråga här på forumet.

Anmälningslänk

Startavgift: 800 kr / lag (OBS! Ruterrabatt 200 kr per lag om minst hälften har max ruternål)

Allt överskott går till prispengar - se nedan för ungefärlig beräkning (kan komma att ändras något beroende på antal junior- och ruterrabatter)

Placering / Pris 16 lag 20 lag 24 lag 28 lag
1:a 3 200 kr 3 600 kr 4 000 kr 4 000 kr
2:a 1 600 kr 2 400 kr 2 400 kr 2 800 kr
3:a 1 000 kr 1 600 kr 1 600 kr 2 000 kr
4:a 800 kr 800 kr 1 200 kr 1 600 kr
5:a - - 800 kr 1 200 kr
6:a - - - 800 kr
Bästa ruterlag 1 000 kr 1 000 kr 1 200 kr 1 200 kr
Linnea Edlund
Bild för Linnea Edlund

Hälsning från Eva som sköter köket:

Lunch 80 kr
Fiskgratäng med pressad potatis, inkl salladsbuffe

Middag 200 kr
Grillbuffé inklusive tillbehör, kaffe och kaka

Paketpris: Lunch + middag 250 kr

Mackor och hembakat fikabröd kommer också att finnas under dagen.

Kaptenerna för lagen kommer att bli kontaktade angående föranmälan för mat, och eventuella allergier/specialkost.

Logga in för att kommentera