Forum » Distrikts- och klubbforum » Bohuslän-Dals BF » Upphärad firade 60 år

Upphärad firade 60 år

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Sylve Larsen
Bild för Sylve Larsen
Upphärad firade 60 år

Altruism, oegennytta, filantropi, osjälviskhet är ju sådana där fina ord som man sällan får använda. Men…..Familjen Bengtsson, bröder, fru, barn och (fadern åtminstone spelade han).
De bjöd till en helt makalös fest när Jubilaren Upphärad Bridgeklubb firade 60 år i lördags.
Ordförande Bengt Olsson hälsade oss välkomna, vi 20 priviligerade par som inbjudits att deltaga i firandet.

Det började med en 26 brickors höstsilvertävling. Mötte sponsorbröderna i första ronden och helt otacksamt startade vi med ett par bra brickor.
I halvtid var det dags för det dukade kaffebordet och wienerbröd, där syntes Ole Jensen studsa mellan borden där det fanns några wienerbröd kvar.
Tävlingen fortsatte under gemytliga former och den klubbanda som brukar finnas hos UBK.

När tävlingen var slut var det dukat till ett dignande middagsbord som avnjöts under munterhet drogs till och med några-under-bältet historier. Framfördes anekdoter och lyckönskningsbrev upplästes från bl a Kjell Andersson.

Lennart Johansson Ljungskile imiterade magikern Lennart Green och trollade med hela församlingen.
Ulf Halvorsen gjorde sig till talesman för oss tacksamma (inbjudna) och framförde vårt tack till sponsorer och till Upphärad BK. Han hade även planer på att gå över till Upphärad om jubileerna blev mer frekventa.

Framme vid det stora prisbordet, stora o små fruktkorgar, stora och små presentkort, korvar (själv fick jag den största läckökorv jag sett innan). Kaffe m m. Främst var Lennart och Petra.

Sedan hade trollhättan stad bidraget med bokpriser som utlottades. Lite förbluffande är att en av sponsorbröderna fick första utlottningen som i sin tur skulle dra nästa man som blev hans bror som i sin tur skulle dra nästa som blev hans far.

Avslutning med kaffe och marsipantårta. Ja! Vilken fest!

Ewert Andersson som spelat bridge i över 60 år sade” det var det finaste han varit med om i bridgekretsar”.

Tack för att jag fick vara med och god fortsättning Upphärad

Elsa Persson
Bild för Elsa Persson

Tack snälla Sylve för allt trevligt du skrivit om vår fest! Kram till dig och till alla som bidrog till att göra dagen lyckad!

Logga in för att kommentera