Forum » Allmänna diskussioner » Twitch-sändning från slutspelet i RM!

Twitch-sändning från slutspelet i RM!

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Linnea Edlund
Bild för Linnea Edlund
Twitch-sändning från slutspelet i RM!

Nu på lördag kommer 43 lag att starta i kvalet för ”RM på BBO”.

För er som inte följt nyheterna på hemsidan så är det alltså så att årets SM-semifinaler- och final har blivit inställda på grund av rådande omständigheter, och de lag som kvalificerat sig till SM-final har blivit inbjudna att delta i ett alternativt online-arrangemang istället. 43 lag av 60 möjliga anmälde sig, vilket får anses vara mer än godkänt! All information om tävlingen, samt anmälda lag finns på tävlingens hemsida.

Kvalet spelas som gröna hissen, 8 matcher á 8 brickor vardera. Under lördagens kvalspel är åskådare inte tillåtna - MEN, under söndagens slutspel välkomnas publik!

Mr Bridgesudd (AKA Nichlas Eliazohn, mannen med det mest svårstavade namnet i riket) kommer att sända live under semifinaler och finaler.

Som bisittare på förmiddagens semifinaler har han Magnus Eriksson från Harplinge, kanske världens mest meriterade bridge-pappa?

Under själva finalen blir bisittaren antingen en ung, snygg världsstjärna inom bridgen, men om denne själv spelar slutspelet så har vi en något äldre, något tyngre bridgepersonlighet med som back-up!

Länk till streamen: https://www.twitch.tv/zohn

Sändningstider:
Söndag 24/5: 09:45 - ca 13:45 - Semifinaler med Magnus Eriksson
Söndag 24/5: 14:45 - ca 18:45 - Finaler med hemlig gäst, och en liten intervju med undertecknad i halvtid.

Vad är Twitch kanske någon undrar? Jo, det är livesändning, i detta fall ser man en match på BBO, samtidigt som man får se och höra Nichlas och hans gäster kommentera spelet - och du som tittare har möjlighet att delta via chatt där du kan ställa frågor, eller själv kommentera en budgivning eller spelet. Du behöver inte ladda ned något program, utan det går utmärkt att köra direkt i webbläsaren.

Bridgesudd tar verkligen bakblåsande till helt nya höjder!

För att kunna vara med och chatta så måste man ha ett konto (alias för chatten) och det fixar man gratis här: https://www.twitch.tv/ - Och glöm så klart inte att ha ljudet igång. Smile

Linnea Edlund
Bild för Linnea Edlund

Twitchen är igång i full fart! Riktigt bra samspel mellan Magnus Eriksson och mr Zohn!

Magnus kommer att köra vidare även i första halvlek i finalen.

Den unge snygge världsstjärnan har fått förhinder, då hans eget lag spelar final - så det blir Uppsalas egen bridgeprofil Christer ”Greven” Eriksson som tar över i slutet - om han kommer överens med tekniken alltså. Bigsmile

Så - vad väntar ni på? Klicka er in på streamen och häng med!
https://www.twitch.tv/zohn/

Logga in för att kommentera