Forum » Allmänna diskussioner » Majorn muckar för gott

Majorn muckar för gott

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
John-Erik Hörnfeldt
Bild för John-Erik Hörnfeldt
Majorn muckar för gott

Ännu en stor bridgeprofil har lämnat oss. Thomas framgångar vid bridgeborden matchande kanske inte kunnandet, även om dom var många. Dock hördes och syntes han var än han dök upp och hade bestämda åsikter om allt och alla. Hans 10 bästa bridgetips fick många lyssna på, kanske inte bara en eller två ggr.
Säsongen 2006/7 krönte han sin bridgegärning med att vara kapten för damlandslaget. På senare tid dök han alltmer sporadiskt upp vid dom svenska bridgeborden, då han bosatte sig utomlands större delen av året och på Öland dom få ggr han var i Sverige.

Majorn hade ett stort hjärta för sina vänner, men ironiskt nog var det hjärtat som till slut inte orkade, i bostaden på sitt älskade Las Palmas den 24 okt.
Otaliga och obeskrivliga ibland, är alla minnen både vid och utanför bridgen.
Mycket saknad, men jag hade ändå glädjen att vara hans bäste vän i 30 år.

Tack Majorn /Jonte

Jan-Olof Hegethorn

RIP Majorn, vänligen från janne.

Mikael Westerlund
Bild för Mikael Westerlund

RIP Thomas!

Ja Majorn var verkligen en färgglad person som hördes och syntes mycket. Men jag har mycket svårt att tro att ens någon skulle hitta något illa att säga om Thomas. Han hade en väldigt fin egenskap som jag uppskattar mycket hos de som har den.
Thomas W hade hjärtat på rätta stället!!!

Saknaden är stor
/Mikael Westerlund

Håkan Lindblom

Ellen Key hade som valspråk ”Kom ihåg att leva”. Det gjorde verkligen Tomas. Han såg till att uppleva och var inte sällan själv upphovet till många roliga historier. Förmågan att dessutom berätta historierna bra, hade han också. ”Du borde skriva en bok om allt du varit med om”, sa min hustru när vi träffade Tomas för sista gången. Eftersom Tomas gjort så stort avtryck bland så många kommer historierna ändå att leva vidare och det vet jag att han ville.

Vi är jätteledsna förstås, men i minnet bara glädje.

Tack Tomas. Vi glömmer Dig aldrig!

Håkan & Gitta

Logga in för att kommentera