Om Folkare BK

Välkommen till Folkare Bk i Avesta.
Klubben fyllde 50 år 2017.
Vi håller kurser för både nybörjare och vana bridgespelare.

Vi har
* fortsättningskurs anpassad för nybörjare och uppåt med facitbrickor och lärarledd handledning
* partävlingar för såväl rutinerade spelare som Dig som är ny och intresserad av att tävla
* lagserietävlingar vår och höst med hcpviktade lag. Ett par med lågt hcp plus ett par med högt hcp bildar lag.

HT2020 ingår inte kaffe, te och saft och en smörgås i startavgiften.

Medlemsavgiften f.n. 310 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (FSB). Avgifterna betalas in till FSB under juni-juli varje år. I år är tiden förlängd till sista augusti.

Vill man, kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallas stöd(sido)medlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som
medlemskapet i hemmaklubben. Att vara stödmedlem i Folkare Bk kostar 40 kr/år. Det löser man genom klubbens kassör.

40 kr för medlem i klubb ansluten till FSB. Kan vara högre vid enstaka specialtävlingar.
80 kr för spelare som ej är medlem i klubb ansluten till FSB.
* Vid simultantävlingar debiterar FSB en extra avgift om 10 kr. Denna avgift står Folkare Bk för för sina medlemmar och stödmedlemmar.

• Spelare, som skall delta i en tävling, skall vara på plats senast 10 minuter före start. Detta för tävlingen skall starta och sluta på utsatt tid.
  • Då vi har begränsad plats kan vi ta emot högst 12 par. Vill Du vara säker på att få spela måste Du föranmäla Dig.