Klubbnyheter

När påsken lider mot sitt slut ordnas Vårsilver på Annandagen! Start kl 18.30 och 24 brickor på RealBridge. Föranmälan krävs inte men för start krävs minst 12 par på startlinjen. Startavgift som en vanlig RB-tävling.

Som uppvärmning inför årets DM Par Mixed (13 mars), arrangerade trojkan Filbyter Bridge/Ljungsbro BK/Norrköpingsbridgen ÖMBF Online Mixed med spel om silverpoäng lördagen den 6 februari.

Ostcupen är en lagtävling som spelas med handikapp och är inspirerad av Filbyter Cup som spelats varje år sedan 1999 .

Här är några nyttiga länkar!

Filbyter Bridge, i samarbete med Norrköpingsbridgen och Ljungsbro BK, introducerar nu RealBridge som komplement till tävlingarna på BBO.

Först och främst: Ett Gott Nytt År till alla våra medlemmar och spelare - vi må hoppas att 2021 blir långt bättre än det eländiga fjolåret 2020!

För att du inte ska känna dig helt sysslolös i mellandagarna, utan kunna gnugga geniknölarna i väntan på att tolvslaget ringer i det nya året 2021, får du på traditionellt manér några bridgenötter att knäcka hemma i favoritfåtöljen.

Filbyters traditionella annandagssilver fick i år flyttas till online på BBO på grund av rådande pandemisituation. Det innebar dock ingen kräftgång i deltagande, tvärtom nytt rekord med 34 par på startlinjen från runt om i distriktet.

Klöverkampen en lagtävling för spelare som inte spelat eller har liten erfarenhet av lag tävling. Det är tre kvällar i januari (tis 12, 19 och 26).

Styrelsen beslöt den 13 november 2020, efter Folkhälsomyndighetens och Region Östergötlands information kring covid-19, att förlänga pausen för klubbens live-verksamhet i ett första skede till och med den 10 januari 2021.

Sidor