Glöm inte att anmäla er till Sveriges kanske roligaste lagtävling i cup-format. Här har alla chansen att få möta lag med såväl svenska som utländska storspelare varvat med lag från många av Sveriges klubbar.

Snart är den här, årets upplaga av Bridgefestivalen!
Om drygt två veckor, fredag 26 juli kör vi igång 2019 års Bridgefestival.

Tisdag 30 juli till torsdag 1 augusti spelas SM Lag Veteran vid Bridgefestivalen i Örebro.
Tävlingen är en av två under Festivalen som kräver föranmälan och i skrivande stund är 36 lag anmälda.

Det finns en hel del pengar att spara om man förbetalar för Chairman´s Cup/SM Lag Veteran eller förköper spelkuponger och Festivalklipp för betalning av sidotävlingar under Festivalen.

Följande gäller för att betala sin startavgift.

Samarbetspartners

Startavgiften för Chairman´s Cup och SM Lag Veteran ska betalas innan respektive tävling startar.
Det kan göras i informationsdisken på plats i Conventum Arena eller via BankGiro (BG).

Om man har kvalificerat sig till en SM-final, anmält sig till Chairman´s Cup eller SM Lag Veteran och vet med sig att man behöver sittebord ska man meddela detta till kansliet så snart som möjligt för att underlätta tävlingsledningens förberedels

Chairman´s Cup är enligt många Sveriges roligaste lagtävling i cupformat. Här får alla chansen att möta lag med såväl svenska som utländska storspelare. Första pris i 2019 års Chairman’s Cup är 50 000 kr.

Juniorkommittén har beslutat om formerna för juniorboende. För att få sponsring av boende krävs att juniorer, samt i de fall man är omyndig även målsman, skriver under ett avtal.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Bridgefestival 2019 som är den 25:e i ordningen. Festivalen pågår fredag 26 juli till söndag 4 augusti. Spellokalen är Conventum Arena på Fabriksgatan 28 i Örebro.

Sidor

Samarbetspartners

 

 

 

 

Subscribe to Nyheter