Festivalprogrammet för 2018 är fastställt.

Programmet finns att ladda ner från denna sida .

Ändringar jämfört med 2017 hittas här .

Så är Festivalen över för denna gång. Något nytt totalrekord blev det inte, men 8 356 par över de tio dagarna är inte fy skam det heller! Ungefär samma slutnotering som för två år sedan

2017 års guldgrävare blev fjolårstvåan Krister Ahlesved med junioren Simon Ekenberg.

156 par kom till start i årets Guldgruvan. Kvalspelet bestämde startfälten för den andra dagens spel som gjordes upp i 20-parsfinaler.

Efter tre dagars spel med 60 brickors kval och 102 brickor i finalen står det klart att Ronny Ovesson Ejnell - Jan-Erik Åsmo, BK Centrum är svenska mästare 2017.

Samarbetspartners

På fredagen korades veckans lirare i tre klasser, veckans bronslirare, veckans handikapplirare och veckans silverlirare.

Det var inget snack om vilket lag som skulle vinna Chairman´s Cup 2017, Östersundslaget Stridsvagn mejade ned finalmotståndet från Los Escandinavos och kunde vinna en komfortabel seger med 172-105.

På torsdagen avgjordes 2017 års SM Lag för veteraner.

På torsdagen avgjordes 2017 års SM Par Mixed. Äkta makarna Lena och Leif Johansson, Ulricehamns BK inledde den andra dagens spel överst i resultatlistan. Det var dock många par som ville vara med och strida om guldet..

På tisdagen avgjordes 2017 års SM Par för nybörjare.

Sidor

Samarbetspartners

 

 

 

 

Subscribe to Nyheter