Vi frågar... Vilken är den bästa bridgebok du läst?

  • Leif Beckman, Kungsbacka BS: – Jag läser mycket. Winning Declarer Play av Dorothy Hayden Truscott är en väldigt bra bok om spelföring. Den går igenom spelföringen på ett fantastiskt sett. Man lär sig mycket.
  • Gösta Frödin, Arvika BS: – Just nu läser jag en om handvärdering (Handvärdering och förlorarberäkning) av Andrew Robson. Det är en fin sammanfattning och enkelt uppställd. En rätt bra bok i ämnet. Och Jan Wohlin har ett bibliotek av böcker.
  • Birgitta Frödin, Arvika BS: – Får väl bli de böcker som bridgeförlaget ger ut Spela bridge 1, 2, 3 och 4 (av Göran Petersson, Jacob Røn, Geo Tislevoll). Jag tycker att de är bra upplagda med träning och med facit.
  • Birgitta Svensson, BK S:t Erik: – Det finns en serie böcker med olika färger där man specialiserar sig med olika saker som vi använder på S:t Erik. Böckerna är pedagogiska med tydliga och bra exempel.
  • Jim Hay, Skottland: – Card play technique. Den är skriven av Nico Gardener och Victor Mollo. Den förklarar saker på ett enkelt sätt, från det enkla till det komplicerade så att även nybörjare kan följa med.

Det finns en uppsjö av bridgeböcker. Vilken är den bästa bridgebok du läst?

Samarbetspartners

Scandic Hotels
Jannersten Förlag
Norrsken
Bridgeförlaget
Blomsterlandet
Conventum
Best Western City Hotel Örebro
Örebrokompaniet
Backup Group
Ricoh IT-partner
Handelsbanken
Elite Hotel Örebro
Gustavsvik
Reseskaparna / Köp en sol
Grand Tours
Behrn Hotell
RD Trivelsbridge - Bridgeresor
Restaurang Maxim
O'Learys
Jensens Bøfhus
Clarion/Choice Hotel Örebro
ICA Parken City
Restaurang Saigon
McDonalds
Nerikes Allehanda
Makeriet
Lanna Lodge
El Capricho
East West Sushi
al Forno Italiano
Wobbler
Hotell Storgården
Dagens bridge
Clarion Borgen