Välkommen till Festivalen 2015

  • Bridgefestivalen 2015

Välkommen till ett av världens största återkommande bridgearrangemang.

Den svenska Bridgefestivalen erbjuder dagligen tävlingar för alla kategorier spelare. Alla är välkomna – nybörjare som världselit. Bridgefestivalen äger rum i Örebro mellan fredag 24 juli och söndag 2 augusti 2015.

Vid den svenska Bridgefestivalen spelas dagligen fyra sidotävlingar. Det rör sig om tre bronstävlingar, varav en med handikappberäkning, samt en silvertävling.

Parallellt med dessa avgörs under veckans gång hela sex SM-finaler, från SM Par Nybörjarträffen till SM Par Open.

Festivalen inleds med den stora internationella lagtävlingen Chairman’s Cup, och avslutas med att man gräver guld i Guldgruvan, som spelas som Gröna Hissen över två dagar. Med andra ord: Det finns tävlingar för alla kategorier spelare – det är bara att välja och vraka.

Förutom mästarpoäng finns prispengar att vinna i alla tävlingar som inte är ett svenskt mästerskap. Där är vinsten, förutom äran, medaljer, blommor och diplom.

Vackra Örebro ligger mellan Stockholm och Göteborg. Om man flyger till Stockholm, Göteborg, Oslo eller Köpenhamn fortsätter man enklast med tåg för att ta sig till staden. Från Stockholm och Arlanda flygplats, är det cirka tre timmars tågresa. Mer information om tåg och tågtider på <www.sj.se>.

Endast Chairman’s Cup och SM Lag Veteraner kräver föranmälan. Ska man delta i SM-finalerna måste man ha kvalspelat på hemmaplan, men chansen finns även i Örebro att via Sista dansen och Sista chansen ta sig till SM-final.

Som vanligt säljer vi Festivalklippet, där du för endast 300 kr får spela obegränsat med brons-, silver- och guldtävlingar (ej SM) de sista tre dagarna i festivalen.

Varmt välkomna, både nya och återkommande besökare, till Örebro 2015!

Samarbetspartners

Scandic Hotels
Jannersten Förlag
Norrsken
Bridgeförlaget
Blomsterlandet
Conventum
Best Western City Hotel
Örebrokompaniet
Backup Group
Ricoh IT-partner
Handelsbanken
Elite Hotel Örebro
Gustavsvik
Reseskaparna / Köp en sol
Grand Tours
Behrn Hotell
RD Trivelsbridge - Bridgeresor
Restaurang Maxim
O'Learys
Clarion/Choice Hotel Örebro
ICA Parken City
Restaurang Saigon
Jensen's Bøfhus
McDonalds
Bells
soleo
Rörkrökar'n
Nerikes Allehanda
East West Sushi
al Forno Italiano
Wobbler
Hotell Storgården
Dagens bridge
a-mano
Makeriet