Om Enköpings BS

EBS grundades 1944 och är en ideell förening utan vinstintresse. Idag är vi ca 180 medlemmar och spelar i en egen lokal centralt i Enköping Eriksgatan 12.

EBS tillhör distriktet Upplands bridgeförbund är ansluten till Förbundet Svensk Bridge

EBS SPELAR BRIDGE

Måndagar

På måndagar har vi en partävling med bronsstatus som startar kl 09.00. Vi spelar 18-20 brickor. Varannan måndagskväll har vi en fyrmannaserie (se nedan)

Tisdagar

Tisdagkvällar 18,30 spelar vi en partävling för mindre rutinerade.

Tävlingen är en bronstävling om 18 brickor. Rondtiderna skall vara generösare än måndag/onsdag/torsdag.
Det är OK att spela med en erfaren fadder. Däremot kan inte två rutinerade spelare (med ruternål) spela med varandra.
Givarna är lagda och kommer tillsammans med resultatet att redovisas i Spader.

Onsdagar

På onsdagar spelar vi tävlingsbridge.
Vi startar klockan 18.30 och tar emot anmälningar fram till 18.20.
Vi har en jourspelare vilket innebär att man är välkommen utan partner.
EBS garanterar en partner till er.
Bordsavgiften är 40:- / person inkluderat kaffe med dopp.
EBS är ansluten till Förbundet Svensk Bridge, så vi spelar om bronspoäng.
Vi har egen brickläggningsmaskin så vi spelar alltid med lagda brickor. Resultaträkning sker i Ruter med hjälp av Bridgemate.
Vi brukar vara 4-7 bord.

Torsdagar

Vi spelar dagbridge på torsdagar med start 12.30. Vi tar emot anmälningar fram till 12.20. Bordsavgiften är 40:- / person inkluderat kaffe med dopp.

Seriespel

Enköpingsserien: Vi spelar fyrmanna en söndag per månad med start kl 16.00.
ENA-serien: Vår fyrmannaserie med silverstatus. Vi spelar varannan torsdag kväll och 8 lag deltar.
Måndagsserien: En nyhet from våren 2019. En fyrmannaserie med 10 lag. Vi spelar varannan måndagskväll..

Vi har även utbildning på olika nivåer.