Vi klättrar i EM

Dag tre och det öppna laget fortsatte att klättra uppåt i tabellen.

Officiell hemsida |Vår minisajt |Spelordning | System | BBO | Tidsschema BBO

Dag tre spelades endast tre matcher då damer och veteraner nu har anlänt och det var dags för invigning.

Ukraina i första ronden och bröderna gjorde morgondebut. Tillsammans med Wrang - Sylvan fick man med sig resultatet 10,91 . - 9,09.

I match två stod hemmanationen Ungern för motståndet, Wrang - Sylvan och Upmark - Nyström tog en stabil seger med 17,45 - 2,55.

I dagens sista match spelade bröderna och Upmark - Nyström mot Irland, det blev en mycket jämn match som till slut gav ”smygminus” med 9,69 - 10,31.

Dagsfacit blev drygt 8 VP över medel, en helt ok dag för att hålla sig bland topplagen.

Alibimannen

Alibimannen sprudlade av glädje över att få möta världsstjärnorna i Monaco, hans partner är dock ingen muntergök och tyckte inte alls att det skulle bli kul..
Negativism skapar inga goda cirklar i bridge och vi har visst medlidande, nästan så vi kan tänka oss att ta med honom ”hem”, men bara nästan..
Bridge är kul, framförallt när man får möta de bästa!

Invigning

Invigningen var som oftast en trist historia, långa tal med en del som blev dubbelt så långa då de hölls på ungerska och skulle översättas, lite dans och till slut en prisutdelning för EM Par för damer som vanns av det israeliska paret Hila Levi och Adi Asulin.

Efter det lite mingel med cola, äppeljuice, vin/öl och en massa ungerska mjuka söta kakor.
De svenska lagen avlägsnade sig snabbt för middag till fotboll istället.
Det blev lite systemgenomgång bland de nyanlända paren också, sedan sängen.

På söndagen startar spelet för damer och veteraner och vi har tre lag att följa. Alla är superpeppade och har lovat att göra allt för att jag ska få gå ned på innerplan och hämta en medalj på lördag, det vore bara såååå läckert!

Schema söndag samt Line up morgonmatchen

Öppna laget möter Portugal. Bröderna har sovmorgon. Övriga matcher är Skottland, Ryssland och England. Englandsmatchen sänds på BBO kl: 18.40

Damlaget möter Finland. Andersson - Bertheau har sovmorgon. Övriga matcher är Norge, Frankrike och Ungern. Matchen mot Frankrike sänds på BBO kl: 16.00

Veteranlaget möter Rumänien. Bjerregård - Morath har sovmorgon. Övriga matcher är Israel, Irland och Turkiet.

Heja Sverige!