12 matcher kvar

Efter tisdagens spel ligger Öppna laget på 7:e plats, veteranerna på 6:e och damlaget på 2:a plats.

Öppna laget hade en bra dag och tog 17,59 mot Ukraina, 12,80 mot Wales och 11,76 mot Turkiet. Totalt 42,15 över dagen och en 7:e plats i en väldigt jämn tabell.
Jag tycker det börjar dofta seger!
I morgon väntar Schweiz, Irland och Ungern.

Veteranlaget hade en riktigt tuff dag och har nu halkat efter rejält i medaljstriden, dock mer än hälften kvar så med en bra dag har vi ännu tid att täppa till. När det vänder och flytet infinner sig går det snabbt uppåt, vi tror på laget!
Mot ledande Frankrike fick vi 3,58, mot Ungern 7,45 och mot Turkiet 11.76. Totalt 22,79 vp och en 6:e plats med 24 vp upp till bronsplats.
I morgon väntar Italien, Finland och Bulgarien. Bengt Erik Efraimsson och Mats Axdorph har sovmorgon.

Damlaget spelar fortsatt bra, 17,45 mot Ungern, sedan tyvärr en dålig match mot Danmark med 5,20, men sedan ett bra avslut med 17,72 mot Spanien. Totalt 40,37 och en 2:a plats efter ledande Norge. Efter 13 spelade brickor i dagens sista match låg vi en kort stund i ledning.
Hav förtröstan vi hoppas på att ta den tillbaka före avslutningen på lördag!
I morgon startar vi mot Norge på BBO kl: 10.00 därefter Portugal och Finland.
Maria Grönkvist och Catharina Ahlesved har sovmorgon.

Efter spelet gick en del av oss till hotellet medan andra gick på mexikansk restaurang. Det avslutades med riktigt bra glass från ett ”hål i väggen” och sedan hem för ännu en tidig kväll till kojs.
Det är jobbigare än vad många tror med mästerskap.

Heja Sverige!

Bilder