Micke rapporterar 4 - Grattis Sverige!

Med några få matcher kvar i junior EM drar det hela ihop sig och upplösningen är ”oliiiiidligt spännande” för att citera en känd programledare i TV. Vårt U26 lag leder sin klass och U21 laget har slagit sig ända fram till täten oxå.

Faktum är att vårt U21 laget under dagen har varit uppe och vänt i ledningen temporärt. Klarar man bara av att hålla ihop spelet är det mycket som pekar på att man har avgörandet helt i egna händer då man har kvar att möta England imorgon.

Så bänka er i sofforna och ladda upp för en spännande upplösning av junior EM. Bättre helgunderhållning än så är det svårt att önska sig som bridgeintresserad!

Om vi börjar med U21 ligger laget två som tidigare sagt bakom England, avståndet är ungefär 6 VP. Man ligger dock bara 1 respektive 3 VP före jagande Israel och Frankrike.

U21 laget har kvar att möta i tur och ordning, Italien som spelas just nu, och imorgon följer England, Polen, Belgien och Israel!

Tittar vi in på läget i U26 klassen så leder Sverige med 14 VP över Frankrike som jagar och avståndet ned till tredjeplacerade Polen är drygt 35 VP. Våra U26 or möter i skrivande stund Skottland och ska imorgon ta sig an Grekland, Spanien och Israel.

Heja Sverige!