Dalaserien fortsätter!

Dalaserien fortsätter!
Vi fortsätter spela vår Dalaserie men gör om lite i formatet i den nya omgången. I ställer för att spela 24 brickor mot ett & samma par, som kan vara lite tjatigt, så vill vi testa att spela 2 matcher x 12 brickor, mot två olika lag. Om vi snurrar runt hela serien enligt tidigare upplägg så skulle det innebära att man kommer att möta samma motståndare 2 ggr under serien. Den stora skillnaden blir då att man i varje 12-brickors match spelar om 20VP och alltså har dubbla chanser att vika ner sina motståndare.
Upplägget har testats med framgång på västkusten sen i höstas och sägs vara ett väldigt trevligt sätt att spela lagturnering på.
Vill man kan givetvis spelare bytas ut i laget till andra matchen.
Avgiften kommer att vara densamma som tidigare, dvs 200:-/lag och kväll, mao 50:-/spelare för en kväll på 24 brickor. Självklart spelar vi även denna säsong till förmån för vara klubbar i Distriktet men välkomnar givetvis även lag utifrån. Locka med era bridgekamrater från hela landet så gynnar det klubbarna inom Dalabridgen.
Spelet sker som vanligt i minst 2 grupper.
VIKTIGT!!!För att inte göra det alltför sent eftersom det ska startas en ny tävling efter 12 brickor så har vi valt att starta klockan 18.00
Startar onsdag 10/2 och anmäler er gör ni här: www.svenskbridge.se/kalender/84594

Varmt välkomna!
Peter
Dalabridgens styrelse