Klubbnyheter

BDBF har beslutat att ställa in klubbträffen som skulle ha ägt rum lördagen den 27 april. Styrelsen återkommer med nytt datum.

Den 27 april kommer UBF i samarbete med BDBF att anordna TL1-utbildning i UBF:s bridgelokal i Uddevalla. Kursledare: TL3 Mikael Skön. Kursen pågår mellan 09:30 - ca 17:00. Ingen mat serveras i lokalen men det kommer att finnas kaffe/fika.

Lag Roger (kapten Roger Nyman, Tommy Svensson, Leif Andreasson, Rudi Knutsson, Anders Dellien och Mikael Olsson) segrade i DM-lagfinalen som avverkades den gångna helgen.

Efter ett samråd mellan de fyra bridgedistrikten i Västsverige har man kommit överens om att marknadsföra varandras guld- och silvertävlingar på respektive hemsida. Detta för att stimulera tävlingsbridgen mellan distrikten.

På Långfredagen den 29/3 anordnas en silverbarometer på Bohusgården Uddevalla. Mkt trevlig miljö och god mat. För ytterligare information och anmälan hänvisas till UBF:s hemsida.

Det blev en stabil seger för Petra Svantesson/Lennart Johansson i årets Mixfinal. Paret ledde tävlingen från början till slut. Silvermedaljerna spelades hem av Veronica Johansson/Michael Sandberg och bronsplatsen intogs av Anna Ek/Rolf Bäck.

Då Hunnebo-Kungshamn lämnat 2 återbud så blev playoffmatchen mellan PALM och Ljungskiletomtarn helt avgörande. PALM vann med knapp marginal och knep den 8:e finalplatsen. Lagen i finalen är således :
1. BENKÅ
2. PALM

Larsgunnar och Patrik var tidigt med i toppen och vann till slut i överlägsen stil. 2:a kom Annike Larsson-Barbro Atzori. Bronsmedaljörer blev Majsan Ågren-Camilla Hansson.

Sidor