Klubbnyheter

På onsdag kväll den 8 maj spelar vi vår våravslutningstävling och bjuder på varmkorv i pausen. Föranmälan krävs - senast den 6 maj. Välkomna alla!

Valborgsmässoafton och 1:a Maj anordnar vi inga tävlingar på BK Zonen. Vi önskar alla en skön helg!

Den 3 april kommer lokalen att vara strömlös hela förmiddagen fram till kl. 13. Därför börjar spelet denna dag inte förrän kl 14.

Under veckorna 9 och 10 kommer det att pågå ”byggarbete” i vår klubblokal. Ventilationen i hela fastigheten håller på att bytas ut och dessa veckor har turen kommit till oss.

BK Zonen spelar Trettondagsbridge den 6/1 kl 18.30. OBS! Ingen partnergaranti! Välkomna!

En trevlig avslutning på 2018 och ett gott nytt bridgeår 2019 tillönskas alla med- och motspelare vid de gröna borden. För BK Zonens del startar vi det nya året med en partävling kl. 18.30 på Nyårsdagen, dit alla hälsas välkomna. (Obs!

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till klubbens årsmöte den 26 augusti. Då det bjuds på förtäring efter årsmötet krävs det föranmälan. Lista finns uppsatt på klubbens anslagstavla. Vänligen anmäl er senast den 22 augusti.

Spadergruppen den 3/6 har ändrad starttid (pga Sveriges match i fotbolls-VM) och vi ses kl 19.00 för spelstart snarast därefter. Heja Sverige!

Nu är årets klubbmästerskap för öppna par färdigspelat. Årets klubbmästare i BK Zonen är Sofia och Håkan Karlsson. På silverplats kom Lars Olsson och Anders Holmgren och på bronsplats fjolårets mästare Håkan Zejnilagic och Christer Winther.

Nu ska vi spela årets Klubbmästerskap. Vi spelar i två ronder, måndagarna 7/5 och 21/5. Anmälan på lista i klubblokalen eller på nätet. Dessa måndagar har vi ingen partnergaranti. Välkomna med anmälan!

Sidor