Klubbnyheter

I söndags spelades finalen av den 59:e Allemansträffen. Hela tävlingen, både kval och final har spelats med handikapp och alla priser delas ut enligt nettoresultatet.

Nybörjarträffen 2024 spelas den 23 april hos BK Tre Sang. Vi spelar 18 brickor, samma brickor som spelas på flera andra klubbar i Sverige. Kravet för deltagande är att man lärt sig spela/har slutfört sin första nybörjarkurs 1 juli 2021 eller senare och är medlem i Svenska Bridgeförbundet.

Under våren spelas tre av våra fyra klubbmästerskap. Alla mästerskap spelas som barometer och kräver föranmälan. Prata med din partner och anmäl er via länkarna nedan.

Många mästare har korats genom åren. Vi har tyvärr inte en helt komplett

I senaste numret av Bridge finns en artikel om vår stortävling Öresundscupen som i år spelas för tredje året i rad sedan nystarten 2022.

Allemansträffen är en gammal skånsk tävling som nu på söndag spelar sin final för 59:e gången. Tävlingens namn avspeglar i högsta grad vad bridgen står för, en sport för alla och envar. Med vårt avancerade handikappsystem

Under Långfredagen spelade vi vår Långfredagsmixed, en tävling som har en mångårig tradition. Ursprungligen arrangerades tävlingen av BK Axet och under pandemin fick vi ”ärva” den, första gången 2021 spelades den på nätet (BBO).

I senaste numret av Svensk Bridge har Tre Sangs hemsida uppmärksammats. Sedan en tid ges möjlighet att ställa mer eller mindre kluriga bridgefrågor till vår egen Ronny Blomdahl.

Handlingarna till årsmötet tisdagen den 27 februari 2024 kl 18.00 finns bifogade längst ned på denna sida.

Inga motioner har inkommit till årsmötet. En enklare förtäring serveras så föranmälan önskas senast den 25 februari. Observera att anmälan endast avser årsmötet,

Vad i allsin dar är Pratbridge för något? Normalt sett är ju bridge ett spel under ordnade och lugna former, framförallt pratar man ju inte om sina och andras kort.

Rekord är ju till för att slås, dagens nya rekord för en onsdag är 24 par vilket betyder att vår stora spelsal blev helt full vid alla 12 borden.

Sidor