Allmänt status BK Tre Sang

Tävlingsverksamhet i Tre Sangs lokal

En del bridgeklubbar har valt att behålla en begränsad verksamhet öppen och en del klubbar öppnar igen med extra hygienregler. Men då riktlinjerna från myndigheterna kvarstår har styrelsens beslutat om fortsatt paus i verksamheten. Dock följer vi noga hur övriga klubbar som har öppnat verksamheten fungerar så vi på ett klokt sätt kan komma igång igen. När detta kan ske är idag svårt att sia om men vi följer utvecklingen och gör en ny bedömning varje vecka.

Tävlingsverksamhet på BBO

Vi har efter en del tekniska problem i början nu fungerande partävlingar på BBO på måndagar och torsdagar kl 1830.
En lagtävling är också igång med 6 deltagande lag.

Vi ser att det tyvärr är en begränsad skara som deltar. För att sprida info har Daniel och Marianne ringt runt till flera medlemmar för att informera om spel på BBO och få tips om vad vi mer kan göra för att hålla igång spelet. Vi är dock i sommarperioden då många naturligt prioriterar andra aktiviteter.

Men för er som är sugna på spel, se tidigare nyheter om spel på BBO!

Ekonomiskt läge

Precis som för många andra föreningar är det en utmanande situation. Trots avsaknad av inkomst i form av spelavgifter behöver vi betala hyra, el mm. Kostnaden idag ligger på ca 25 000 sek i månaden. Föreningen har sedan lång tid tillbaka en god ekonomi och vi kan klara oss året ut. Vi ser dock redan idag på olika möjligheter att få in kapital om det behövs. Viktigt är givetvis den mindre summa vi får in från alla er som idag spelar Tre Sangs partävlingar på BBO och är med i lagserien.
En eloge till våra ansvariga för fastighet/förhandling Clas, Leif och Patrick som förhandlat reducerad hyra med 5000 sek 6 månader framåt från och med april.

Lokal

Som kanske vissa av er läst i HD finns det risk att fabriken som är i lokalen bredvid oss läggs ner. Om detta sker, när det sker och vad det innebär för Tre Sang vet vi inte i dagsläget. Ett team jobbar aktivt mot fastighetsägaren och vi kommer uppdatera när vi har mer information. Vi trivs ju oerhört bra i lokalen och hoppas på en bra lösning.

Engagemang och social samvaro

Tre Sang är en ideell förening som grundar sig på att vi alla älskar att spela bridge. Vi är i en mycket speciell situation och vet inte när det kan återgå till normal verksamhet.
Det vi vet är att det viktigaste vi har är alla medlemmar och det intresse och engagemang för bridgen vi delar. Många medlemmar är isolerade och saknar den viktiga sociala delen med att träffas på klubben. Vi får hoppas att vi snart kan öppna verksamheten på ett säkert sätt. Tankar och förslag på vad vi mer kan göra tills dess tas tacksamt emot.

// Styrelsen