Klubbnyheter

Information om händelser under april månad

Vi lanserar nu en möjlighet att söka spelpartner via vår hemsida, vi kallar den för Partnerservice Online. Vi hoppas att det underlättar för er att hitta spelpartner, men det går även bra att som tidigare åka till klubben i god tid och vänta på annan ensamspelare. Klicka här för att läsa mer.

Dags för säsongens sista spel tisdagen den 23/4 kl 18.30
Ingen anmälan. Partnergaranti.

På det här stället finns det grejor som vi håller på att testa. Du som medlem får gärna titta in och följa vad vi gör. Just nu handlar det mest om………….

Tösabridgen avgjord. Efter rätt tajt match så tog Stina Holm med Barbro Enhörning hem titeln både i Handicapet och i Scrachen. Stort Grattis. Enväldig domare var Lars-Göran Borgqvist och tillställningen var 9 fulla bord och trevlig stämning rådde.

Det händer ju en del med kalendern och hantering av tävlingar. Vet inte hur mycket information som kommer direkt till er från förbundet men håll er gärna informerade genom deras hemsida.

För ett tag sedan sänktes kontantavgiften vid spel till 55 kr. Från och med 1 april sänks även avgiften för inköp av ”klippkort” till 525 kr.

Det har nu gått nästan en månad sedan den nya styrelsen tillträdde. Det har varit en hektisk tid, då vi som är nya i styrelsen skall komma in i arbetet. Vi har haft två styrelsemöten under månaden.
Ett par riktigt positiva saker har skett under denna månad: läs vidare….

Vi kommer nu att ta bort möjligheten att använda våra gamla adresser för hemsida och epost.

Vi har fått en inbjudan till Gränsfejden, som i år spelas hos Kullabygdens BK i Höganäs, lördagen den 4 maj. Tävlingen spelas som en silvertävling över 42 brickor. Det är som vanligt 4 deltagande klubbar med 7 par från varje klubb.

Sidor