Klubbnyheter

Midsommar lurar alldeles runt hörnet och vi brukar göra oss redo för att äta rå fisk, sjunga konstiga sånger och hoppa som grodor runt en stång täckt med blommor. Midsommar är förknippad med ljusa nätter och är startskottet för sommaren.

Tävlingsverksamhet hos Tre Sang
En del bridgeklubbar har valt att behålla en begränsad verksamhet öppen och en del klubbar öppnar igen med extra hygienregler. Men då riktlinjerna…… klicka för att läsa vidare

Vi har nu arrangerat Tre Sang Partävlingar på BBO för de som är intresserade ett par veckor. Tyvärr har BBO stoppat alla gratistävlingar efter 1700 vilket lett till att Svenska bridge förbundet tecknat ett avtal med BBO.

Följ och heja på Lag Heterogena på lördag den 23 maj!

I skuggan av Corona-viruset blir mycket bridgeverksamhet, kulturevenemang och sporttillställningar inställda världen över. Vi bridgespelare är dock tämligen lyckligt lottade, då vi har goda möjligheter att ägna oss åt vårt spel helt online!

Nu har vi genomfört klubbtävlingar på BBO under några veckor. Det ska erkännas att det inte varit helt problemfritt, men vi lär oss hela tiden.

Partävlingar på BBO fungerar inte riktigt som vi är vana vid, när vi spelar på klubben möter vi aldrig samma par två gånger. På BBO däremot,

I dessa tider när det är svårt att träffas fysiskt blir det alltmer angeläget att hitta andra sätt att träffas på, inte minst för oss som tycker om bridge.

Alternativet är att hitta digitala sätt att åtminstone delvis kunna fortsätta vår verksamhet på.

Vi hoppas att ni alla har det bra och kan hitta ett mysigt sätt att fira påsken på i dessa märkliga tider. Håll tillgodo med Johan Glans klassiska förklaring till att vi firar denna högtid som vi gör.

Glad Påsk önskar styrelsen!

Nu är vi igång och har under veckan spelat ett par tävlingar på BBO. Vi lär oss alltmer efterhand och tänker ta ett steg till i nästa vecka, med start på torsdag.

Hej!
De flesta av oss saknar verkligen vår bridge och därmed våra kamrater. För att lindra denna abstinens och för att delvis hålla klubben igång, kommer Tre Sang att arrangera klubbtävlingar på BBO.

Denna vecka startar vi med att köra……..

Sidor