Klubbnyheter

I förra veckan kunde vi med glädje åter bjuda in till spel på klubben. Premiärspelet nästa måndag blev snabbt fullbokat och en del hamnade på reservlistan. Nu finns det plats för ytterligare anmälningar.

Nu är upplägget klart för Sommarserierna. Vill du veta mer i detalj om hur det funkar så läs vidare.

Ha en skön sommar!

Om cirka 2 veckor, måndagen 28 juni, tänker vi återvända till vår kära bridge i klubblokalen. Vi börjar med att spela med samma restriktioner som i höstas.

Många av oss undrar när vi kan komma igång med tävlingsspel på klubben igen. Precis som för allt annat i vårt samhälle, är vi ju så klart beroende av att smittspridningen fortsätter minska och………..

Även i år firar vi påsk med restriktioner för vår kära bridge. Vi som är optimister tror och hoppas dock att vi genom vaccinationer och återhållsamhet, ska kunna träffas igen vid bridgeborden under 2021.

Välkomna till konstutställning under påsken.
Klicka på inbjudan för ett större format!

Det har under många år anordnats en mycket populär mixed partävling under långfredagen av BK Axet i Svalöv. Tre Sang har nu fått äran att ta över denna tävling vilket känns mycket kul!

Nu är det snart dags för årsmöte, nästa lördag den 20 mars kl 14.00. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till mötet som hålls virtuellt på Microsoft Teams.

I bifogad fil finns dagordning till årsmötet 20 mars 2021 kl 14.00 plus förslag till beslut rörande föreningsavgift samt val enligt förslag från valberedningen.

BBO Skåne är ett samarbete mellan några klubbar i Malmö/Lund-området. Under våren 2020 startade man ett projekt med gemensamma tävlingar på BBO, och har nu spel fyra kvällar i veckan med olika klubbar som arrangör varje gång.

Sidor