Sponsor 1 färdigspelad

Jan Wilhemsson och Bernt Pettersson vann första Sponsortävlingen

Först lite information om introduktionskvällen. Nära 30 intresserade kom och lyssnade på vad Bridge är. När kvällen var slut hade vi 19 personer anmälda till kursen som vi startar 2 oktober kl 18:30. Tack till Siri som fixade detta och till Erik som gjorde en bra genomgång på kvällen. Dessutom startar vi den 2 oktober kl 10:00 lättsam Bridge för dom som redan gått en nybörjarkurs.

Sponsortävlingen pågår i 32 omgångar, 16 på tisdagar och 16 på torsdagar. Endast handikapp resultatet räknas och poängen i varje deltävling är 7-5-3-2-1 samt ett deltagarpoäng. Samtliga deltagarpoäng får man behålla samt räkna sina 12 bästa resultat. Jan Wilhemsson och Bernt Pettersson vann första deltävlingen före Anders Öhman och Bror Inge Good. Trea kom Erik Pettersson och Lennart Ersson.

Simultan 1 vanns av Janken Andersson och Thomas Groth före Per Andersson och Arne Ågren. 479 par ställde upp i landet och Janken och Thomas kom där på 15:e plats. Otti Hammar och Bengt Wimo gjorde också ett bra resultat och ökade nästan 4 % och slutade på 45:e plats i landet. Trea kom Lars Ramqvist och Siri Larsson-Hamrén. Trisslott för bästa ökningen i klubben gick till Karl-Ivar Andersson och Christer Eriksson med 8,2 %.

Division 4 har startat och BK Hudik ställde upp med 2 lag.
Erik Pettersson, Bengt Wimo, Anders Öhman och Hans Bergvik startade bra en seger 17,4 mot 2,6.
Det andra Hudiklaget med Mattias Höglund, Anne-Marie Höglund, Thomas Groth och Janken Andersson startade inte lika övertygande, knapp förlust med 9,3 mot 10,7.