Klubbnyheter

P.g.a. den alltmer ökade samhällsspridningen av Covid-19 i Skåne, och regeringens införda förbud har styrelsen beslutat att ställa in allt spel på BK Fenix till och med januari månad 2021.
Vår förhoppning är att smittkurvan då ska ha planat ut något och att vi då kan återuppta vårt spel igen. Ny information angående eventuell spelstart kommer i mitten av januari.

P.g.a. den ökade samhällsspridningen av Covid-19 i Skåne, har styrelsen beslutat att ställa in allt spel på BK Fenix i första hand t.o.m. tisdag den 17 november.
Vår förhoppning är att smittkurvan då ska ha planat ut något och att vi då kan återuppta vårt spel igen. Ny information angående eventuell spelstart igen, kommer efter att FHM har gjort sitt uttalande den 17 november.

Utdrag från Svenska Bridgeförbundets Medlemsnytt oktober 2020

Oavsett hur många man är i en bridgelokal är hållandet av avstånd det absolut viktigaste.

I menyraden längs upp hittar ni nu BK Fenix tävlingskalender. Söker ni tävlingar på andra klubbar i Skåne finns en länk på ”HEM” som visar dessa.

Jens Jensen har erbjudit sig att vara spelledare för mindre rutinerade på måndagar med start klockan 13:00. Det blir spel i lite lugnare tempo med möjligheter till frågor under spelets gång.
Är du intresserad kontaktar du Jens för anmälan och mera upplysningar.

Telefon / SMS till Jens Jensen 0733- 14 48 20.

Tisdagsspelet för +70 (riskgruppen) pågår.
De som inte tillhör riskgruppen kan spela på måndagar och torsdagar.

För att inte riskera våra medlemmars och gästers hälsa ställer vi in alla spelkvällar tills vi får sådan information att vi kan återuppta bridgespelet. Fenixseriens omgång 7 och 8 kommer att spelas vid ett senare tillfälle.

Rolf Eberyd vann efter handikappavdrag.

Sidor