Bridgeklubben Fenix, Ystad

Välkommen till BK Fenix - bridgeklubben där trivselbridge prioriteras.

Bridgekurser

Vi har nybörjarkurser som börjar i slutat av augusti och fortsättningskurser på våren. Kontakta Anita Brundin på telefon 0731-40 10 53 för mer information. Preliminärt kursprogram och kursdatum finns i pdf-bilagan som finns längst ner på denna sida.

Medlemsavgiften är f.n. 370 kr/år varav 20 kr går till BK Fenix. 350 kr/år är avgift till Svenska Bridgeförbundet (SBF) och Skånes Bridgeförbund. Avgifterna betalas samlat in till SBF under juni-juli varje år.

Vill man kan man vara medlem i mer än en klubb. Detta kallar vi andrahandsmedlemskap och ger samma förmåner och rättigheter som
medlemskapet i hemmaklubben. Att vara andrahandsmedlem i BK Fenix kostar 50 kr/år och det löser man på klubben eller genom en inbetalning till bankgiro 538-7105 eller Swish till 0793-363080

Regler och bestämmelser

Utförliga regler och bestämmelser finns på Svensk Bridges hemsida samt i ”Generellt regelverk”.