Kurs T3 - Navigeringsknappar

Det finns flera olika ”knappsatser” beroende på var du befinner dig och vilken typ av tävling du visar:

Normala navigeringsknappar

Navigeringsknapparna fungerar som förväntat:

Info
Denna visar mer information om tävlingen, samt låter dig anmäla dig ifall tävlingen kräver föranmälan. Om du är klubbadministratör kommer du till administration av tävling där du till exempel kan rapportera en tävling.
Resultat
Detta är den så kallade Hem-knappen. Det är hit du kommer när du väljer tävling via Spelade tävlingar eller Mina tävlingar, och det är denna knapp du klickar på för gå tillbaka till resultatlistan ifall du tittar på privatprotokoll eller brickor.
Privat
Om du klickar på denna knapp får du se ditt eget privatprotokoll ifall du har spelat tävlingen. Om du inte är inloggad går du först till en inloggningssida.
Bricka
Denna visar första brickan, och sedan kan du stega dig fram genom tävlingens brickor. Du kan också gå till ett privatprotokoll och klicka på önskad bricka för att gå direkt till den brickan. När du kommer till Bricka får du en ny uppsättning navigeringsknappar.
PDF
I de gamla tävlingsresultaten fanns en PDF-länk som ledde till utskrift av resultatlistan och sedan alla givar och scoretavlor. Samma PDF-utskrifter finns tillgängliga via de nya tävlingsresultaten.

Navigeringsknappar vid Bricka

Resultat
Detta är den så kallade Hem-knappen. Den tar dig tillbaka till resultatlistan.
Alla
Klicka på denna knapp om du vill se alla brickor på samma sida. Det normala läget är att du ser en bricka per sida och använder navigeringsknapparna för att gå fram och tillbaka mellan brickorna, medan Alla låter dig rulla sidan upp och ned för att se alla brickor.
Övriga knappar (Förra, Nästa, osv) …
… fungerar som förväntat.

Tävling med handikapp

I handikapptävlingar kan du välja att visa resultatet med eller utan handikapp. Se separat kapitel för detaljer.

Tävling över flera omgångar

I tävlingar över flera omgångar kan du välja att visa det totala resultatet eller resultatet endast i den aktuella omgången. Du kan också klicka på den omgång du vill visa. Se separat kapitel för detaljer.

<< Först < Förra Index Nästa > Sist >>