Kurs T14 - Tävlingsinformation

Navigeringsknappen Info används för att nå all tävlingsfunktionalitet på gamla hemsidan:

Alla alternativ fungerar precis som tidigare även om Hämta PBN-fil är nytt sedan en kort tid tillbaka.

Rapportera tävling

Tävlingsledare som vill rapportera en tävling kan använda Info-knappen. Den leder till gamla hemsidan där det går att ladda upp den PBN-fil som krävs för att rapportera tävlingen.

För övrigt rekommenderar vi att tävlingsledare använder Ruter både för att öppna och rapportera tävlingar. Det enda som krävs är att du har schemalagt tävlingen och att du har en dator med internet.

Mer detaljer går att hitta i Ruter-dokumentationen. Här följer en snabbkurs i hur du öppnar och rapporterar tävlingar helt automatiskt.

Öppna tävling

Klicka på knappen Special i Tävlingsutforskaren och välj Öppna från Spader. När du öppnar en schemalagd tävling får du automatiskt diverse inställningar från Spader, bland annat ett unikt tävlings-ID som krävs för rapporten.

Rapportera tävling

Kryssa för både PBN och ->Spader i Rapportera tävling. Nu skickas tävlingen automatiskt till hemsidan och du slipper det manuella jobbet att ladda upp PBN-filen. I och med att tävlings-ID följer med automatiskt när du öppnar tävling från Spader finns ingen risk att du rapporterar Ruter-tävlingen till fel Spader-tävling.

Hämta PBN-fil

Navigeringsknappen Info används av personer som vill använda den rapporterade PBN-filen för analyser via externa program, rapport av tävling till annan klubbsida, duplicera samma givar som en spelad tävling, och annat. Info leder till gamla hemsidan där det går att klicka på Hämta PBN-fil i menyn uppe till vänster.

<< Först < Förra Index Nästa > Sist >>