Kurs T11 - PDF respektive Skriv ut

Det finns en PDF-knapp bland de vanliga navigeringsknapparna. Om du klickar på den skrivs en PDF-fil ut som innehåller resultatlistan, alla givar, samt alla scoretavlor. Denna utskrift är identisk med motsvarande PDF-länk på de gamla tävlingssidorna.

Utöver denna typ av utskrift kan du alltid välja menyalternativet Arkiv > Skriv ut i din internetläsare. Exakt hur du hittar det alternativet beror på vilken internetläsare du använder. Normalt sett kan du också trycka på Ctrl-U eller Ctrl-P (svenska respektive engelska, och återigen delvis beroende på vilken internetläsare du använder) för att skriva ut.

Denna senare metod för att skriva ut kan inte skriva ut en kombination av sidor (som PDF-utskriften). I stället skrivs den aktuella sidan ut. Det gör att om du vill skriva ut en resultatlista och samtliga scoretavlor måste du göra så här:

  1. Gå till resultatlistan. Klicka på Ctrl-U och skriv ut sidan.
  2. Klicka på Bricka och klicka på navigeringsknappen Alla för att visa samtliga givar. Klicka på Ctrl-U och skriv ut sidan.

Denna senare väg är på intet sätt avsett för att skriva ut en relativt kort och koncis rapport (som PDF-rapporten). I stället är den mer anpassad för att skriva ut en sida i taget, till exempel resultatlistan eller ditt privatprotokoll.

<< Först < Förra Index Nästa > Sist >>