Kurs K3 - Hur får jag en klubbsida?

Det nedanstående skrevs i inledningsskedet av projektet. I skrivande stund (november 2017) har 200 klubbar börjat använda de nya klubbsidorna, och några tillkommer varje vecka.

Kontakta Johan Grönkvist för att få tillgång till de nya klubbsidorna för er klubb.


Inledningsvis har vi öronmärkt en handfull klubbar och distrikt som vi håller personliga kurser för. Det gör att vi samtidigt som klubben utbildas lär oss mer om hur klubbarna tänker och tycker. Detta gör att basutbudet kan förbättras från klubb till klubb.

När basutbudet är stabilt kommer vi att kunna skicka ut klubbsidorna med basutbudet och låta klubbarna försöka själva med hjälp av diverse kursavsnitt. Naturligtvis kommer kansliet och konsulenterna ge hjälp via telefon och e-post.

Vi kommer också att planera kurser i olika delar av landet så att vi kan samla ihop flera klubbar åt gången. Det är endast de första klubbarna som kommer att få personliga besök då vi inte har resurser att besöka samtliga klubbar individuellt.

Tills vidare kan ni anmäla intresse för de nya klubbsidorna till Johan Grönkvist. Ni kommer att få omgående svar och sedan placeras i vår interna kö för utrullning av just er klubbsida.

<< Först < Förra Index Nästa > Sist >>