Betal-tävlingar för par

[Spel på BBO]


Välj ovan om du söker
”Förbunds-partävlingar” (hela Sverige) eller
”Klubb-partävlingar” (som ordnas av lokal klubb eller samverkan mellan klubbar)!

Nu öppnas nya möjligheter till att spela partävlingar på BBO. Spelarna betalar en mindre summa till BBO och som motprestation försvinner de begränsningar som plågat oss på sistone, främst att inte kunna anordna tävlingar på normal kvällstid.

Viktigt, framför allt om du inte är van vid spel på BBO:

Här finns BBO - Manual för spelare betaltävling, inklusive en guide om hur man köper valutan BB$ som används för att betala tävlingarna.

Vi lanserar nu två former av partävlingar - mer info finner du genom att klicka på länkarna:

Förbundstävlingar som är öppna för alla med ”Sverige”som nationalitet i sin profil. Dessa tävlingar kommer att gå lördagar kl 11 och söndagar kl 18. Mästarpoäng i dessa tävlingar ges om spelaren anger sitt MID vid anmälan (en särskild frågeruta kommer upp vid anmälan).

Klubbtävlingar som arrangeras av enskild klubb eller sammanslutning av några klubbar inom ett visst område. Arrangör bestämmer vem som får vara med i dessa tävlingar, normalt medlemmar i klubben och ”vänner”, men kanske grannstäder eller t o m distrikt.

KOM IHÅG:

  • Du måste ha köpt BBO-dollar (”BB$”) för att kunna spela
  • Vid anmälan till tävlingar får du först ange din partners ”nick” (BBO-användarnamn) för att sända förfrågan om din partner godkänner anmälan, sedan längre ned på skärmen en fråga om nummer: detär ditt MID-nummer som efterfrågas – om du inte lägger in det kan vi dessvärre inte registrera dina mästarpoäng!