Onlinesvenskan

Allsvenskan 2020 är p.g.a. pandemiläget inställd.

För att kunna spela bridge även utan Allsvenskan kommer förbundet att arrangera en Onlinesvenska. Tävlingen kommer att vända sig till lagen i den inställda allsvenskan. Det kommer att vara frivilligt att delta och inte ha någon påverkan på allsvenskan 2021.
Anmälan är obligatorisk och om laget inte vill spela ska man anmäla detta till sin klubb som då får chansen att besätta platsen innan tiden för anmälan går ut den 15 december.

Snabbfakta

Elitserien
Planerar att spelas på samma sätt som Svenska Cupen. Det blir gemensamma brickor med övervakat spel och under samma helger som den allsvenska elitserien skulle ha spelats, 15-17 januari samt 12-14 februari. Avgift 400 kr/lag och match.

Superettan
Kommer att spelas med samma upplägg som RM Open/veteran/mixed. Inte övervakat och med egna brickset, 22-24 januari samt 19-21 februari. Avgift 300 kr/lag och match.

Div 2-3
Kommer att arrangeras i 6-lagsgrupper som ska spela 5 matcher online valfria dagar under januari-maj. För att få en annorlunda spelupplevelse kommer lagen lottas in i 6-lagsgrupper istället för att spela geografiskt. Avgift 200 kr/lag och match.

Länkar till anmälan för respektive serie finns på denna sida
Anmälan är obligatorisk och måste göras med samma lagnamn och klubb som i allsvenskan.
Fullständiga tävlingsbestämmelser: Onlinesvenskan 2021