Arosserien efter 4 omgångar

4 omgångar av 7 är spelade och i Div 1 har Eskilstuna ökat på sin ledning till femton VP före tvåorna SANS. Detta efter segern i inbördes mötet i denna omgång. Treor är Classes drängar som dock har en uppskjuten match att spela mot femmorna Lars-Erik. Båda dessa lag har chansen att, vid vinst, ta över andraplatsen. Fyrorna Hallsta 1 är 13 VP efter Sans och ser ut att få det tufft att vara med och slåss om en topp treplacering. Svårt ser både LagOmBud och Tvilling ut att få där Tvilling, genom segern mot just LagOmBud, nu ligger nästan lika med LagOmBud men där båda lagen har drygt tio VP upp till säker mark.

Div 2
Dream Team leder nu med åtta VP före tvåorna Hallsta Kings. Treor är Solveigs Grabbar dock hela sexton VP efter Hallsta. Börjar därmed bli ett stort gap för övriga lag att blanda sig i uppflyttningsstriden. Dock kan BK Örjan täppa till gapet ganska rejält om de lyckas ta en storseger i den uppskjutna matchen mot sistaplacerade Karlavagnen. Karlavagnen i sin tur behöver en seger, helst med klar marginal för att närma sig lagen ovanför nedflyttningsstrecket då både de och sjuan Spader Ess har drygt tjugo VP upp till strecket.

Div 3
I denna division, där serien endast omfattar 4 matcher per lag så ser Mix ut att hem seriesegern då de leder med femton VP före tvåan DH4.1 vilket också är enda laget som teoretiskt kan hota Mix. Treor är 5 klöver och fyror Kursarna. Kursarna har dock spelat färdigt och kan passeras av fyrklövern som dock har en tuff avslutningsmatch då de möter serieledarna Mix.