Klubbnyheter

Finns många nyheter idag så titta under ”Nyheter” eller, om ni är på sidan ”Hem”, klicka på ”Visa mer” för att se alla

Paret har en ganska stor ledning före trean Åsa Andersson och sedan är det relativt jämnt nedåt. Det skiljer fortfarande en del på hur många tävlingar man spelat så det kommer att dröja någon vecka innan det blir mer stabilt i serien.

Paret vann tävlingen, som lockade hela 18 par, före Bo Stanley och Rolf Selander. Treor blev Bengt Nilsson och Stefan Andersson. Christer och Lennart vann också handikappet före Gunilla Rydberg och Kristina Rönnbäck. Treor här van Bo och Rolf.

Tävlingen lockade endast sju par (förståeligt i dessa tider då tävlingen spelades på klubben). Tvåor blev Peter Forsberg och Rolf Forsberg. Sedan var det ett riktigt stort avstånd ned till treorna som var Hallgrim och Per-Ivar Aakeröy.

Paret vann klart före Elisabeth Stanley och Åsa Andersson. Treor blev Gunilla och Sven-Åke Bjerregård.

Vi tror inte alla lag kommer att ställa upp i Arosserien med spel på klubben redan i vår. Därför planerar vi att istället sätta upp två serier, en varannan torsdag på klubben och en andra serie de andra torsdagarna på BBO.

Vi hoppas alla medlemmar sett de mail som skickas av klubben från BIT. Då detta skickas som ett massutskick kan det mycket väl hamna i skräpkorgen, så håll utkik efter mail med ABB som avsändare

Välkomna till kurs i BBO=Bridge Base Online
Måndag 16 nov kl 10.00 eller onsdag 18 nov kl 18.00
Medtag dator/surfplatta!
Försök skaffa er ett alias innan annars hjälper jag dig.
Elisabeth Stanley

Nya styrelsen tackar avgående styrelsemedlemmarna Lena Andersson och Hernando Slottsdahl för ett trevligt och bra samarbete och ett väl utfört jobb under er tid i styrelsen.

Tack för era insatser!!!

Styrelse för 2020-2021 är enligt nedan:

Sidor