Östra Mellansvenska BF

Ost-Cupen - lagtävling med handikapp på BBO

Ostcupen är en lagtävling som spelas med handikapp och är inspirerad av Filbyter Cup som spelats varje år sedan 1999 . Tävlingen spelas måndagar med start den 1 mars och inleds med kvalificeringsfasen (åtta 12-brickorsmatcher Gröna Hissen) som följs av knock out-fasen (cup-format) där minsta del av en imp är avgörande.

Vi hoppas att många ställer upp i denna spännande lagtävling!

Inbjudan, hittills anmälda lag, tävlingsbestämmelser m m finner du på Ost-Cupens hemsida.

Anmälan av lag sker till Calle Ragnarsson via mejl cmdrcalle@gmail.com senast den 24 februari.

Frågor kan ställas till Calle eller Marie Åfors marie.afors@gmail.com.

Varmt välkomna!

OBS
I samband med anmälan (eller senare): bifoga gärna systemdeklarationer för lagets samtliga parkonstellationer till så kommer dessa att laddas upp på Ostcupens hemsida. Sedan kan ni skicka länk dit till era motståndare när ni ska mötas.


DM Par Mixed 2021 - lördagen den 13 mars

Lördagen den 13 mars spelas DM Par Mixed. Med anledning av smittskyddsläget (covid-19) kommer årets upplaga att spelas online på BBO.

Utförligare information om tävlingen (anmälan m m) finner du HÄR.


Spel på RealBridge

BBO har fått konkurrens från en engelsk aktör, ”RealBridge”. På RB spelar man med kamera och mikrofon och får därmed en upplevelse som mer liknar den bridge vi har varit vana att spela.

Filbyter-Norrköpingsbridgen-Ljungsbro ordnar såväl tävling som möjlighet att pröva miljön, och varvar BBO med RealBridge under en utvärderingsperiod. Läs mer här om möjlighet redan denna vecka!


Spel på BBO

Allt medan de flesta av våra klubbar tar paus, alternativt återstartar i begränsad skala, kan man spela såväl par- som lagtävling online.

Partävling: Filbyter Bridge, Norrköpingsbridgen och Ljungsbro BK ordnar partävlingar 4 gånger i veckan, öppet för alla i ÖMBF. Måndag och fredag 13.30, tisdag och onsdag (det senare för ”mindre rutinerade”) kl 18.30. Mer info på hemsidorna till Filbyter Bridge och Norrköpingsbridgen.


Senaste nytt

Publicerad Förbundsnyheter
01 mar 2021 Protokoll styrelsemöte SBF 17 februari 2021
27 feb 2021 JSM Par 2021
26 feb 2021 Nytt nummer av medlemsnytt

Tävlingar

Lagtävling Beskrivning
Allsvenskan div 4 Välj säsong
DM Lag Välj säsong

Logga in för att se Mina tävlingar.