Klubbnyheter

Vårens populära ”Karantän-Ligan” följdes av ”Karantän-Ligan sommar”, och även om några namn var nya samlade sommarligan lika många lag som vårens övning: 28.

ÖMBF erbjuder tävlingsledarutbildningar Steg 1 (brons/klubbnivå) och Steg 2 (silver/distriktsnivå) i november 2020. Tidsschema i detalj liksom ort för utbildningarna kommer att presenteras senare.

Söndagen den 26 september håller ÖMBF årsmöte.

ÖMBF styrelse avhöll telefonmöte söndagen den 30 augusti inför det stundande årsmötet lördagen den 26 september.

Efter populära ”Karantän-Ligan” och ”Karantän-Ligan Sommar” bjuder nu Norrköpingsbridgen, Filbyter Bridge och Ljungsbro in alla ÖMBF:are till en höstliga.

ÖMBF styrelse avhöll telefonmöte söndagen den 2 augusti. Protokoll från mötet finner du på sidan för årsmötes- och styrelseprotokoll.

ÖMBF styrelse avhöll telefonmöte söndagen den 28 juni. Protokoll från mötet finner du på sidan för årsmötes- och styrelseprotokoll.

ÖMBF har avvaktat med att ta fram sitt tävlingsprogram för det kommande verksamhetsåret 2020/2021 i väntan på att SBF fattar beslut om Allsvenskan 2020.

Så här dags på året brukar distriktets tävlingsprogram för det kommande verksamhetsåret var klart och publicerat. Så frågan är: varför finns inte programmet för 20/21 publicerat ännu?

Karantän-Ligan spelade final onsdag kväll 17/6 och Team Zang vann matchen klart med siffrorna 36-9 och 37-13 i de bägge halvlekarna.

Ett trettiotal åskådare följde matchen på BBO, kul!

Sidor