Klubbnyheter

Årets upplaga av nybörjarträffen spelas som simultantävling och vänder sig till dig som är nybörjare eller har gått nybörjarkurs sedan 1 juli 2017 eller senare.

Vi spelar en tisdagskväll då vi normalt har övningsspel.

Många nybörjare upplever det jobbigt att börja spela på klubben och möta så många annorlunda bud än vad de har fått lära sig på kursen.

Distriktsmästare och segrare i DM damer blev Örebridgen Maria Grönkvist o Catharina Ahlesved. Silvermedaljen togs av Marie Göthberg och Dejana Sverker och bronset kneps av Karola Högberg o Anki Johansson.

Söndagen den 7 april hoppas vi att många medlemmar kommer ner och hjälper till att storstäda vår lokal.

Fyrmanna matcher som ska spelas på Örebridgen, skrivs upp på almanackan vid köket.

Smörgåsar och kaffe ska beställas i god tid innan spel. Om inget spel finns på klubben går det bra att brygga kaffe och breda smörgåsar själv.

Till lördagens tävling kom 17 par till start efter en trevlig lunch. Stort tack till Humlorna som fixat! Tack även till Kerstin Wikman som bakat kakorna till kaffet.

Dagens Vårsilver genomfördes i strålande solsken med 14 deltagande par. Alla mötte alla innan sista ronden genomfördes som en ren gröna hissen 1 möter 2, 3 möter 4 o s v.

Stort tack till Johan Grönkvist och Björn Andersson som ställt upp och utbildat klubbens tävlingsledare/spelledare i Ruter 11/2 och 13/2 samt ordnat fin lokal för utbildningen!

Klubben önskar avsluta alla gamla spelkonton där pengar betalades in i förskott.

Det är kul med fyrmanna Rolling on the floor laughing .

Sidor